Σίσσυ Χρηστίδου για Λάκη Λαζόπουλο: «Δεν αισθάνομαι το χιούμορ, αισθάνομαι έναν θυμό, μια εμπάθεια, μια εμμονή»
Πρωινές εκπομπές

Σίσσυ Χρηστίδου για Λάκη Λαζόπουλο: «Δεν αισθάνομαι το χιούμορ, αισθάνομαι έναν θυμό, μια εμπάθεια, μια εμμονή»

Σίσσυ Χρηστίδου για Λάκη Λαζόπουλο: «Δεν αισθάνομαι το χιούμορ, αισθάνομαι έναν θυμό, μια εμπάθεια, μια εμμονή»

Η παρουσιάστρια πήρε θέση για τα όσα έχει πει το τελευταίο διάστημα ο Λάκης Λαζόπουλος, τόσο για την Κατερίνα Καινούργιου, όσο και για τον Γιώργο Λιάγκα

Σε ένα ξέσπασμα κατά του Γιώργου Λιάγκα προχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του, μετά την κριτική που του έκανε ο παρουσιαστής για τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε κατά της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, βλέποντας το απόσπασμα που έπαιξε στον «αέρα» της εκπομπής της, πήρε θέση και αναφέρθηκε στη διαφορά που έχουν τώρα τα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου, με την περίοδο που έκανε το Αλ Τσαντίρι.

Λάκης Λαζόπουλος: Η αντίδρασή του όταν τον πλησίασε η κάμερα μετά την «καταδίκη» για τη σάτιρά του

«Δεν την πιάνω την κότα να την ξεπουπουλιάσω. Την έχω πάρει την κότα μέσα και μπήκαν μέσα και τα άλλα τα κοτέτσια. Πήρε τη σημαία, το προϊόν ο σαχλιάγκας, ο προστάτης των κατινομάγαζων, η κουτσομπόλα άνδρας. Τι θα γίνεις παιδί μου όταν μεγαλώσεις; Όταν μεγαλώσω θα γίνω κουτσομπόλα. Μπράβο! Κουτσοομπόλα, ναι. Έγινε και ΚΤΕΟ του χιούμορ ο Λιάγκας. Θα περνάμε από έλεγχο, αφού ξεκίνησε από ένα δελτίο κατινιάς στο Star, αναδείχθηκε σε μετρ της κιτρινίλας και έχει φτάσει στο σημείο του ίκτερου» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Γιώργο Λιάγκα.

Σχετικά με την Κατερίνα Καινούργιου, απάντησε: «Την Καινούργιου τη συμπαθώ, την έχω καλέσει και στην εκπομπή μου, αλλά δεν είναι λόγος να μη λέω και αυτό που σκέφτομαι. Δεν θα μου απαγορεύσει κανένας, ούτε θα με εκφοβίζει, ούτε θα με καλεί να συμμετέχω σε νομική κουβέντα στην τηλεόραση. Από τον νόμο είμαι υποχρεωμένος να πηγαίνω μόνο στο δικαστήριο ή υπάρχει νόμος να πηγαίνω και στην εκπομπή του Λιάγκα; Δεν κάνω τηλεόραση και δεν θα κάνω το Τσαντίρι. Ξέρετε τι ισχύει για μένα για την τηλεόραση. Η σάτιρα για σας είναι μια ξένη λέξη, δεν τη μιλάτε».

«Αισθάνομαι μια εμπάθεια και μια εμμονή»

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το απόσπασμα εξέφρασε την άποψή της στο Χαμογέλα και πάλι.

«Αυτόν τον άνθρωπο τον θαυμάζω πάρα πολύ για την πορεία του. Αισθάνομαι ότι έχει αλλάξει ο τρόπος που το κάνει αυτό, επειδή είναι podcast; Δεν ξέρω! Στο Τσαντίρι μου άρεσε πάρα πολύ, δεν μπορώ να το συγκρίνω με αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Έτσι όπως το τοποθετεί, είναι σαν να το συγκρίνει. Δεν είναι το ίδιο όμως.

Εγώ εδώ δεν αισθάνομαι το χιούμορ, αισθάνομαι έναν θυμό, μια εμπάθεια, μια εμμονή. Τότε, αν έπεφτες στα δίχτυα του, γελούσες, παρόλο που ήταν αιχμηρός. Απλά, στον τρόπο του αισθάνομαι ότι έχει γίνει πιο προσωπικό», είπε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα

Σίσσυ Χρηστίδου για sugar daddies: «Ήταν άκρως σεξιστικό. Με απογοήτευσε πολύ ως σχόλιο»