Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεκαθάρισε για την Ιωάννα Μαλέσκου – «Όλο αυτό το πώς ξεδιπλώθηκε δεν μπορώ να το πιστέψω»
Πρωινές εκπομπές

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεκαθάρισε για την Ιωάννα Μαλέσκου – «Όλο αυτό το πώς ξεδιπλώθηκε δεν μπορώ να το πιστέψω»

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεκαθάρισε για την Ιωάννα Μαλέσκου – «Όλο αυτό το πώς ξεδιπλώθηκε δεν μπορώ να το πιστέψω»

Η παρουσιάστρια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Την παρεξήγηση που δημιούργησαν τα media ανάμεσα σε εκείνη και την Ιωάννα Μαλέσκου, θέλησε να ξεκαθαρίσει η Σίσσυ Χρηστίδου στον «αέρα» του Χαμογέλα και πάλι, το πρωί του Σαββάτου.

Η παρουσιάστρια, βλέποντας στα sites τίτλους που μιλούσαν για απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου προς το πρόσωπό της και δηλώσεις της που δεν έστεκαν, πάνω σε αυτά που είχε πει, θέλησε να ξεκαθαρίσει δημόσια τι ειπώθηκε.

«Επειδή δεν μπόρεσα να δω πολύ τηλεόραση αυτήν την εβδομάδα, παρόλα αυτά, μου “έσκασαν” κάτι τίτλοι “απαντάει η Ιώαννα Μαλέσκου στη Σίσσυ Χρηστίδου”. Λέω τι μου απαντάει πάλι εμένα; Τι είπα; Όλο αυτό το πώς ξεδιπλώθηκε δεν μπορώ να το πιστέψω. Από ένα site ενδεχομένως και μετά αναπαραγωγές, που αποφάσισαν να βγάλουν τον τίτλο με αυτόν τον τρόπο που τον έβγαλαν», σχολίασε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε:

«Εγώ αυτό που έκανα ήταν μία αυτοκριτική, βάζοντας κι εμένα μέσα, γιατί προτιμώ να το κάνω με αυτόν τον τρόπο, παρόλο που δεν είχα τοποθετηθεί εναντίον της Ιωάννας Μαλέσκου, από όσο θυμάμαι τουλάχιστον. Μιλούσα για το φαινόμενο αυτό και άνοιξε τελικά αυτή η κουβέντα, του ότι είμαστε λίγο ξινοί. Κι αυτό δεν υπάρχει μόνο στην τηλεόραση, αλλά σε πολλά επαγγέλματα, ότι όταν έρχεται κάποιος καινούριος… Ήταν όλο σε μια βάση ότι ρε παιδιά… Στην ουσία πίσω από τα δικά μου λόγια κρυβόταν ότι, ας δώσουμε την ευκαιρία και σε 5 ανθρώπους, ας μην είμαστε κλειστοί. Λέγοντας το πόσο τυχερή αισθάνομαι εγώ, που δεν έφαγα και τόσο μεγάλο πόλεμο ξεκινώντας, εξηγώντας τον λόγο. Γιατί όταν μπεις στη δουλειά γνωρίζεις κάποιους ανθρώπους, δουλεύεις, άρα μπαίνοντας μέσα στο σύστημα, το σύστημα σε υποδέχεται πιο απαλά. Αυτό είπα».

«Μεταφέρθηκαν τα λόγια μου τελείως διαφορετικά στην Ιωάννα από ότι κατάλαβα. Η Ιωάννα δεν το είδε ποτέ, όπως μπορεί και οι δημοσιογράφοι που της έκαναν την ερώτηση. Να διάβασαν μόνο τους τίτλους από τα site», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Το πεζοδρόμιο είναι όταν βγαίνεις για ρεπορτάζ. Δεν είναι καθόλου υποτιμητικό. Τώρα σε κάποια μυαλά μπορεί να παραπέμπει και κάπου αλλού, αλλά εμείς δεν το είπαμε με αυτόν τον τρόπο και δεν μιλούσαμε για την Ιωάννα, είπαμε ότι εμείς κανάμε πεζοδρόμιο, ή μικρόφωνο στον δρόμο», ξεκαθάρισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 Διαβάστε ακόμα

Σίσσυ Χρηστίδου για Kate Middleton: «Ντρέπομαι για τον τρόπο που την αντιμετώπισαν παγκοσμίως τα media»