Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν αφήνουμε αιχμές για ανθρώπους μέσα στον χώρο πρέπει να ξέρουμε για ποιους το κάνουμε»
Πρωινές εκπομπές

Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν αφήνουμε αιχμές για ανθρώπους μέσα στον χώρο πρέπει να ξέρουμε για ποιους το κάνουμε»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν αφήνουμε αιχμές για ανθρώπους μέσα στον χώρο πρέπει να ξέρουμε για ποιους το κάνουμε»

Η παρουσιάστρια πήρε το μέρος της συναδέλφου της

Τη δημόσια τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής της, Mega Καλημέρα, σχολίασαν στο Χαμογέλα και πάλι, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να παίρνει θέση για τα όσα είπε ο Θοδωρής Ρακιντζής στο Πρωινό Σουσού για την παρουσιάστρια.

Ο Θοδωρής Ρακιντζής μίλησε για τη στάση της Ελεονώρας Μελέτη απέναντι στους συνεργάτες της, όταν τους ανακοινώθηκε η απόφαση του καναλιού, με την ίδια, μετά το τέλος του Mega Καλημέρα, το πρωί της Παρασκευής, να βγαίνει στους δημοσιογράφους και να διαψεύδει τα όσα ειπώθηκαν, κατηγορηματικά.

Ελεονώρα Μελέτη: Χείμαρρος η παρουσιάστρια – «Αυτήν την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται»

Στο Χαμογέλα και πάλι έπαιξε μέρος των δηλώσεών της και η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε τον λόγο.

«Πιο ξεκάθαρη δεν θα μπορούσε να είναι η Ελεονώρα. Αν ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο ξαφνικά στα παιδιά, δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη και πώς το πήραν. Η ουσία για να γίνει ρεπορτάζ όλο αυτό ποια ήταν; Την πείραξε πάρα πολύ την Ελεονώρα αυτό το σχόλιο», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό που έχει περιγραφεί είναι κάτι τόσο κακό, που πρέπει να το χρεωθεί η Ελεονώρα ως κακή συμπεριφορά; Θα μπορούσε και να ‘χει φύγει, έχει αυτό το δικαίωμα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Σε αυτή τη δουλειά τα καλά παιδιά είναι λίγα, δεν είναι πολλά. Τα παιδιά που υπερασπίζονται τους συνεργάτες τους επίσης είναι λίγα. Γι’ αυτό καλό θα ήταν, όταν αφήνουμε αιχμές για ανθρώπους μέσα στον χώρο και για το πώς είναι ως συνεργάτες και αυτό καθρεφτίζει την προσωπικότητά του, να ξέρουμε για ποιον το κάνουμε τουλάχιστον», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για να επισημάνει:

«Δεν μιλάμε για τα πραγματικά προβλήματα και πηγαίνουμε τώρα και μιλάμε για την Ελεονώρα, που ξέρουμε ότι απέναντι στους συνεργάτες της είναι κυρία. Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι για εκείνην, πάνω κάτω ξέρουμε πώς κινούνται όλοι στον χώρο».

«Είναι εξαιρετική επαγγελματίας και από τους πιο υπομονετικούς ανθρώπους στη δουλειά μας. Εγώ, ας πούμε, δεν έχω τη δική της υπομονή», κατέληξε μιλώντας για την Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε ακόμα

Σίσσυ Χρηστίδου για Αγίους Αναργύρους: «Πώς κάθονται όλοι τώρα φρόνιμα; Αυτό είναι πατριαρχία ή δεν είναι;»