Σίσσυ Χρηστίδου: «Βρήκα σωστή τη στάση της Κατερίνας Καινούργιου – Είναι άκομψο»
Πρωινές εκπομπές

Σίσσυ Χρηστίδου: «Βρήκα σωστή τη στάση της Κατερίνας Καινούργιου – Είναι άκομψο»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Βρήκα σωστή τη στάση της Κατερίνας Καινούργιου – Είναι άκομψο»

Η παρουσιάστρια πήρε το μέρος της KatKen στα σχόλια που έκαναν για εκείνη Λιάγκας και Περρής

Ιδιαίτερα άκομψα και άνευ λόγου ήταν τα σχόλια και το αστείο που έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής στο «Πρωινό», σε βάρος της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή μια κουβέντα της, όσον αφορά στην εξωρετική της εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη, πρόσεξε ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει ομορφύνει ακόμα περισσότερο το τελευταίο διάστημα, με την παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα, να παραδέχεται ότι έχει σταματήσει τις αισθητικές επεμβάσεις, καθώς πλέον τα θέλει όλα φυσικά.

Η Κατερίνα Καινούργιου εξ αρχής άλλωστε, παραδεχόταν πάντα, ότι έχει «πειράξει» σημεία του σώματος και του προσώπου της, τα οποία δεν της άρεσαν.

Τη συγκεκριμένη παραδοχή, θεώρησαν σωστό να σχολιάσουν και μάλιστα άκομψα στο Πρωινό, με τον Βαγγέλη Περρή να λέει χαρακτηριστικά στον Γιώργο Λιάγκα ότι έχει ομορφύνει και τον παρουσιαστή να απαντά ανάλογα.

Η Κατερίνα Καινούργιου ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον συγκεκριμένο διάλογο ανάμεσα στους δύο άνδρες και απάντησε:

«Άλλο να πω εγώ κάτι για την εμφάνισή μου, να αυτοσαρκαστώ κι άλλο δύο άντρες να σχολιάζουν μια γυναίκα για την εξωτερική της εμφάνιση. Το θεωρώ άκομψο, από εκεί και πέρα όμως δεν με αφορά κιόλας τι θα πουν ο Λιάγκας και ο Περρής».

«Είναι άκομψο σαν αστείο»

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρακολούθησε όλο αυτό που συνέβη και πήρε το μέρος της Κατερίνας Καινούργιου.

«Συμφωνώ με αυτά που είπε. Είναι άκομψο σαν αστείο. Καταλαβαίνω ότι θα μπορούσε να γίνει εκτός αέρα, μεταξύ τους, αλλά αυτό στον αέρα δεν μπορείς να το κάνεις, ειδικά ότι μιλάς για έναν άνθρωπο που η εκπομπή σου είναι απέναντι στη δική του», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και πάλι.

«Είναι δύο άντρες που δεν έχουν δώσει τέτοια δείγματα», τόνισε στη συνέχεια, αλλά το ξανασκέφτηκε: «Ή μπορεί και να έχουν».

«Βρήκα σωστή τη στάση της Κατερίνας», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Μελάς και τόνισε: «Ο Γιώργος κάνει μια… και χύνει το γάλα. Ο Γιώργος πρέπει να συγκρατήσει τον Λιάγκα που κρύβει μέσα του. Είναι θέματα σεβασμού αυτά».

Διαβάστε ακόμα

Κατερίνα Καινούργιου: «Μας έστελναν για δουλειά και μετά έβγαιναν σε ανταγωνιστικές εκπομπές και έλεγαν “εγώ με αυτούς;”»