Σοφία Κουρτίδου για το δυστύχημα του Γιάννη: «Δέχτηκε χαρτί να πληρώσει 400 ευρώ επειδή το τρένο δεν έφτασε στην ώρα του»
Πρωινές εκπομπές

Σοφία Κουρτίδου για το δυστύχημα του Γιάννη: «Δέχτηκε χαρτί να πληρώσει 400 ευρώ επειδή το τρένο δεν έφτασε στην ώρα του»

Σοφία Κουρτίδου για το δυστύχημα του Γιάννη: «Δέχτηκε χαρτί να πληρώσει 400 ευρώ επειδή το τρένο δεν έφτασε στην ώρα του»

Όσα είπε το ζευγάρι για τη σχέση του αλλά και το δυστύχημα που στέρησε τον Γιάννη από τα δύο κάτω άκρα του

Ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου ήταν καλεσμένοι στη Super Κατερίνα μετά την εμφάνισή τους στην σκηνή του J2US και εισέπραξαν πολλούς επαίνους ως ζευγάρι.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τους ρώτησε πόσο καιρό είναι μαζί ο Γιάννης είπε: «Σαν να είμαστε από πάντα μαζί. Οριακά έχουμε περάσει δύο Χριστούγεννα μαζί».

«Εμάς μας μοιάζουν λίγα σε σχέση με αυτά που έχουμε μοιραστεί. Δεν το κρύβαμε αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι να μιλήσουμε αυτή τη στιγμή γιατί την αγάπη πρέπει να τη βροντοφωνάζουμε όταν είναι αληθινή» ανέφερε η Σοφία.

«Είναι υπέροχος άνθρωπος, δεν θα μπορούσα να την κοιτάζω διαφορετικά» είπε ο Γιάννης όταν είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στη Σοφία ότι χαίρεται που τον έχει κάνει να την κοιτάζει έτσι.

«Μας συγκινήσατε, εισέπραττα από δύο πλάσματα μια τέτοια αγάπη που με συγκίνησαν» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Κατερίνα ζήτησε από τον Γρηγόρη να της κρατάει το χέρι όπως ο Γιάννης της Σοφίας για να δώσει πάσα σε βίντεο…

Η Σοφία εξήγησε ότι το αποτέλεσμα του J2US είναι αυθεντικό διότι ο σύντροφός της δεν είχε ξανανέβει στην σκηνή και η πρώτη φορά ήταν στην πρόβα λίγες ώρες πριν από το live. «Είμαι περήφανη για εκείνον, έχω 1000 άλλους λόγους και αυτόν»

Ο Γιάννης Σεβδικαλής μίλησε για το ατύχημά του το 2012 στις γραμμές του τρένου στο Γκάζι. «Ήταν μια διάβαση ελλιπούς ορατότητας, δεν υπήρχε σήμανση, ήχος, φύλακας έξω, το τρένο δεν κόρναρε. Κοίταξα αριστερά δεξιά, δεν είδα κάτι και ξαφνικά το τρένο με χτύπησε από αριστερά μετωπικά. Ήμουν πεζός, πέρασαν δυο βαγόνια από πάνω μου και με έσυρε 20 μέτρα. Δεν είχα πιει, το έδειξε και το αλκοτεστ. Αν δεν έτρεχε ίσως να μπορούσα να το αποφύγω. Ακόμα δεν έχω αποζημιωθεί. Έχει τραβήξει τόσο πολύ, είμαστε έφεση στην έφεση»

«Το τρένο πήγαινε με διπλάσια ταχύτητα, δεν αναφέρεται αν έγιναν αλκοτεστ στον οδηγό και τον φύλακα, το λέει η δικογραφία. Αν το τρένο δεν έτρεχε μπορεί να μην είχε γίνει το δυστύχημα. Ο φύλακας δεν βγήκε ποτέ να δει τι έγινε, μπήκαν μάρτυρες στο φυλάκιο. Το αποκορύφωμα, ο Γιάννης δέχτηκε χαρτί να πληρώσει 400 ευρώ επειδή το τρένο δεν έφτασε στην ώρα του» ανέφερε η Σοφία.

«Μετά από αυτό γίνεσαι και παγκόσμιος πρωταθλητής; Ε, πάω να φύγω εγώ» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποκλινόμενος στη δύναμη του Γιάννη.