Σοφία Παπαϊωάννου: «Η στιγμή που φοβήθηκα περισσότερο ήταν όταν….»
Πρωινές εκπομπές

Σοφία Παπαϊωάννου: «Η στιγμή που φοβήθηκα περισσότερο ήταν όταν….»

Σοφία Παπαϊωάννου: «Η στιγμή που φοβήθηκα περισσότερο ήταν όταν….»

Η ενασχόλησή της με τη δημοσιογραφία και η εκπομπή της, 365 στιγμές

Στην εκπομπή, Δύο στις 10 μίλησε η Σοφία Παπαϊωάννου και αναφέρθηκε για την εκπομπή της, 365 στιγμές αλλά και τη στιγμή που φοβήθηκε περισσότερο.

Από πολύ μικρή ηλικία είχε μια αγάπη για τη δημοσιογραφία, και παρόλο που έκανε άλλες σχολές κατάφερε μέσω μεταπτυχιακού να μάθει το επάγγελμα με τον καλύτερο τρόπο.

«Αισθάνομαι πιο απελευθερωμένη από ποτέ. Η ελευθερία και ο τρόπος που γυρνάμε την εκπομπή με βοηθάει να εκφράσω και να δημιουργήσω αυτά που θέλω με τον δικό μου τρόπο.

Πάντα ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο, στον άνθρωπο θέλω να εστιάσω και να πει μια ιστορία!

Δεν χρειαζόταν να πάω στο πόλεμο για να καταλάβω ότι δεν είμαι για πολεμική ανταποκρίτρια. Έχω αποφασίσει ότι δεν θέλω να το κάνω αυτό, έχω οικογένεια και δεν θέλω να το κάνω στους αγαπημένους μου ανθρώπους αυτό.

Η στιγμή που φοβήθηκα περισσότερο ήταν όταν μπήκα στη φυλακή στην Ουάσινγκτον! Είδα βλέμματα απείρων αντρών σε ένα προαύλιο χώρο και δεν ήταν κάτι ευχάριστο. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να με προστατέψουν οι φρουροί που ήταν δίπλα μου».

«Η δημοσιογραφία ήταν κάτι που ήθελα πάντα να κάνω. Από μικρή θυμάμαι που διάβαζα τη λέξη “δημοσιογράφος” και κάτι έκανε μέσα μου! Στην αγγλική φιλολογία μπήκα κατά τύχη, την Ιστορία την έκανα παράλληλα και είμαι τυχερή γιατί μπόρεσα να κάνω ένα μεταπτυχιακό στην Αμερική πάνω στην τηλεόραση και όταν γύρισα ήξερα από τηλεόραση. Δεν είχα μέσον και ό,τι κατάφερα, το κατάφερα μόνη μου.

Θα ήθελα να χτιστεί από ανθρώπους που ήξεραν τηλεόραση! Αρκετοί δεν ήξεραν! Ο Φρέντυ Γερμανός όχι απλά ήξερε τηλεόραση, το δίδασκε κιόλας».

Διαβάστε επίσης

Σοφία Παπαϊωάννου: «Νιώθω φόβο μετά την προβολή της εκπομπής μου»