Σοφία Βογιατζάκη: «Υπήρξαν στιγμές που έλεγα πράγματα που δεν έπρεπε να τα πω και δεν…»
Πρωινές εκπομπές

Σοφία Βογιατζάκη: «Υπήρξαν στιγμές που έλεγα πράγματα που δεν έπρεπε να τα πω και δεν…»

Σοφία Βογιατζάκη: «Υπήρξαν στιγμές που έλεγα πράγματα που δεν έπρεπε να τα πω και δεν…»

Όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη

Καλεσμένη στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, βρέθηκε η Σοφία Βογιατζάκη και αναφέρθηκε τόσο στη συμμετοχή της σε πρωινή εκπομπή, όσο και στην ψυχοθεραπεία.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων έδωσε και ένα μικρό spoiler σχετικά με την τηλεοπτική της επιστροφή δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Απορώ πώς το έκανα αυτό το πράγμα και ξυπνούσα πρωί επί ολόκληρα χρόνια, στο πρωινό στο MEGA, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Ράνια Θρασκιά. Κοιμάμαι 5 το πρωί λόγω της παράστασης. Τότε ξυπνούσα 6 η ώρα το πρωί. Μου άφησε ωραίες μνήμες. Τότε ήμουν στην παράσταση “Τελευταίες μέρες της Πομπηίας”, και την επόμενη στο “Σεσουάρ για δολοφόνους”. Το έκανα γιατί ήταν μία εμπειρία που δεν ήξερα αν θα μου ξανασυμβεί, ήταν το οικονομικό, ήταν που μόλις είχε μπει ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο με καρκίνο και χρειαζόμουν περισσότερα χρήματα.

Δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα. Πήρα αυτό που έρεπε να πάρω από αυτή την εμπειρία. Δεν ήμουν σε μία συνθήκη ρόλου, ήμουν ο εαυτός μου. Ο κόσμος μπερδεύεται και νομίζει ότι είμαι επικοινωνιακή ενώ δεν είμαι. Αν μου έκαναν την πρόταση για το πρωινό πριν το “Σεσουάρ”, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Όταν ήρθε η πρόταση με το Σεσουάρ και αρχίζαμε και βγαίναμε στις αλάνες με την λαοθάλλασα, άρχισα να ξεθαρρεύω.

Πάντα είμαι ο εαυτός μου και είμαι αυθόρμητη, και υπήρξαν στιγμές που έλεγα πράγματα που δεν έπρεπε να τα πω. Δεν καταλάβαινα γιατί δεν πρέπει να πω κάποια πράγματα».

«Αυτός που θέλει να πει, θα πει, είτε δώσεις αφορμή είτε όχι. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άνθρωποι. Με ενδιαφέρει τι λένε οι πολύ λίγοι άνθρωποι που αγαπώ και εκτιμώ, κι μετά δεν με ενδιαφέρει, ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να λέει ό,τι θέλει, δημοκρατία έχουμε. Ξέρω τι είμαι και κοιμάμαι με τη συνείδησή μου καθαρή. Το αρνητικό μου είναι ότι είμαι των άκρων.

Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία για 1η φορά. Η αφορμή ήταν ότι προσπαθώ να σταθεροποιηθώ σε ένα βάρος και δεν μπορώ. Όχι να ανεβοκατεβαίνω στα κιλά, με απασχολεί, γιατί ενώ ξέρω το καλό μου, δεν το κάνω για μένα, ενώ το κάνω για τους άλλους; Θεωρώ ότι με αγαπάω. Ψάχνω την αίτια, γιατί τα κιλά μου είναι η αφορμή. Βγαίνουν άλλα πράγματα. Είμαι πολύ ειλικρινής. Φοβίες έχω πολλές. Συνέβησαν πολλές ατυχίες στη ζωή μου, και είχα πολλή δουλειά που δεν πρόλαβα να περάσω τα στάδια του πένθους. Μου βγαίνουν πράγματα που δεν γνώριζα. Μου λένε ότι έχω αλλάξει, είχα θλίψη ενώ έχω και χαρά πλέον.

Λατρεύω την δουλειά μου, την κωμωδία, θεωρώ ότι η κωμωδία είναι το πιο δύσκολο είδος. Αν η κωμωδία δεν πατάει στο τραγικό δεν είναι καλή κωμωδία. Χαίρομαι όταν γελάνε. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι ένας άνθρωπος μέσα στην καλή χαρά. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να θέλω να είμαι αρεστή και συμπαθής και δεν χρειάζεται να υπάρχει αυτό.

Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει αυτό που τον κάνει χαρούμενο και αισθάνεται καλά με αυτό. Άσχετα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί. Δεν θα κρίνω την επιλογή ενός ανθρώπου. Με όλο αυτό που έχει γίνει με τα social media που ο καθένας λέει ό,τι θέλει, αυτό είναι τρομοκρατικό. Όλα θέλουν ένα μέτρο.

Συζητάω κάτι τηλεοπτικό αλλά δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα».

Διαβάστε επίσης

Πάνος Σταθακόπουλος: «Χτυπούσε ο διαχειριστής και ήμουν ντυμένος καλόγρια, με κόκκινο διχτυωτό καλσόν…»