Σοφία Βόσσου: «Είχα φτάσει 37 κιλά, δεν ήμουν ανορεξική»
Πρωινές εκπομπές

Σοφία Βόσσου: «Είχα φτάσει 37 κιλά, δεν ήμουν ανορεξική»

Σοφία Βόσσου: «Είχα φτάσει 37 κιλά, δεν ήμουν ανορεξική»

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τον λόγο που είχε χάσει πολλά κιλά, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας

Για τη μεγάλη απώλεια κιλών, την περιπέτεια με την υγεία της, αλλά και το σύμφωνο συμβίωσης της κόρης της στις φυλακές Κορυδαλλού, μίλησε μεταξύ άλλων η Σοφία Βόσσου στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ποτέ ανορεξία, αλλά λόγοι υγείας την έκαναν να χάσει τόσα πολλά κιλά και να φτάσει μόλις στα 37.

«Είχα πρόβλημα υγείας με το στομάχι μου. Άνοιξε ένα συρίγγιο μετά από ένα χειρουργείο που είχε στένωση ο οισοφάγος, όπου έναν χρόνο με ταλαιπωρούσε, δεν έκλεινε», εξήγησε η Σοφία Βόσσου και συνέχισε:

«Μου έδωσαν μία ορμόνη που αλλοίωσε τη γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω και εξαιτίας όλης αυτής της ταλαιπωρίας είχα φτάσει 37 κιλά. Δεν ήμουν ανορεξική».

«Όταν πρωτοξεκίνησα το τραγούδι, η μητέρα μου ήταν αντίθετη, ήταν και λίγο δεσποτική. Ο πατέρας μου την… τράβαγε. Με τον πατέρα μου είχαμε φοβερή σχέση, δεν τον φοβόμουν, τον σεβόμου. Το έλεγα τα πάντα», ανέφερε για τους γονείς της.

Για την προσωπική της ζωή, τόνισε: «Έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου 3 φορές. Με τη μία περίπτωση από τις τρεις θα ήθελα να ήμουν σε σχέση αλλά δεν ξέρω και αν μπορώ. Εγώ λέω ναι αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει, το μέσα μας αλλάζει» και ξεκαθάρισε ότι ο άντρας είναι εκείνος που θα πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση και η γυναίκα να του δίνει το ok για να συνεχίσει.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Το παρακολουθώ στην Κατερίνα Καινούργιου και τον υποστηρίζω. Μπορεί να είναι έντονος και καμιά φορά τα λέει, αλλά τα λέει γιατί το μέσα του τρελαίνεται. Έχει επιχειρήματα, δεν θα μπουρδολογήσει. Νιώθω ευλογημένη που περάσαμε 10 όμορφα χρόνια μαζί. Είναι αγάπη ζωής».

Για το σύμφωνο συμβίωσης της κόρης της στις φυλακές: «Ήταν λογικό να πάρει δημοσιότητα γιατί είναι μια περίεργη σχέση. Δεν μου άρεσε που χαρακτήριζαν τον γαμπρό μου κρατούμενο. Αυτό το πράγμα με τη μόνιμη κριτική. Εμένα με ενδιαφέρει που η κόρη μου είναι ευτυχισμένη και είναι επιλογή της να κάνει ό,τι θέλει. Η ζωή είναι δική τους και μπροστά. Τους στηρίζω όσο μπορώ».

Διαβάστε ακόμα

Σοφία Βόσσου: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη μου επανάσταση μου στην Ελλάδα»