Σοφία Βόσσου: «Η περιπέτεια που πέρασα με την υγεία μου ήταν Πανεπιστήμιο για εμένα»
Πρωινές εκπομπές

Σοφία Βόσσου: «Η περιπέτεια που πέρασα με την υγεία μου ήταν Πανεπιστήμιο για εμένα»

Σοφία Βόσσου: «Η περιπέτεια που πέρασα με την υγεία μου ήταν Πανεπιστήμιο για εμένα»

Το timeline της ζωής της ξετύλιξε η τραγουδίστρια μιλώντας για όλους τους σταθμούς στη ζωή της...

Η Σοφία Βόσσου ξετύλιξε το timeline της ζωής της στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι, την κόρη της, το πρόβλημα υγείας που πέρασε. Επίσης μίλησε για τους σπουδαίους τραγουδιστές και συνθέτες που συνεργάστηκε.

Ξεκίνησε αναφέροντας τον πρώτο καλλιτεχνικό σταθμό στη ζωή της και την κόρη της Ερασμία Μάνου:

«Στην εφηβεία σημαντικός σταθμός στην καλλιτεχνική μου ζωή ήταν ο σκηνοθέτης Γιώργος Καββαδίας. Του χρωστάω τα πάντα, με έλυσε. Η κόρη μου είναι ο μεγαλύτερος σταθμός της ζωής μου, είμαστε φίλες και πάντα ήμασταν, αλλά με τα όρια της μάνας. Η ζωή μου πριν γεννηθεί η κόρη μου Ερασμία, ήταν δυσκολη γιατί ήμουν χωρισμένη».

«Η μητέρα μου έβριζε τον πατέρα της Ερασμίας. Μου αρέσει η κόρη μου να είναι ανεξάρτητη, να την φροντίζω χωρίς καταπίεση. Η δική μου μητέρα ήθελε να γίνω δικηγόρος, όχι τραγουδίστρια. Μου έλεγε με την πίκρα στο στόμα, ”είχα εγώ τέτοια φωνή… δεν με άφησε ο παππούς σου, ήταν αυστηροί τότε”. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ο πολύ μεγάλος σταθμός στην ζωή μου, ήταν σαν πατέρας στην Ερασμία. Αγαπηθήκαμε πολύ, ζήσαμε έντονες στιγμές και ήμασταν εραστές».

Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, είπε:

«Η περιπέτεια που πέρασα με την υγεία μου ήταν Πανεπιστήμιο για εμένα. Εκεί κατάλαβα τη δυνάμη που κρύβω μέσα μου. Κάθε πρωί ανοίγω τα μάτια μου και λέω ευχαριστώ».

Σπουδαίοι τραγουδιστές και συνθέτες που έχει συνεργαστεί, ανέφερε:

«Η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά που είναι σταθμός που δεν θέλω να ξεχάσω ήταν με τον Μίμη Πλέσσα. Επίσης νιώθω ευγνώμων για την συνεργασία μου με την Μαρινέλλα. Είναι το βουνό μου, κρατάω τα πάντα από αυτή την εμπειρία, ακόμα και την τελευταία τρίχα από το κεφαλάκι της. Σημαίνει για εμένα πάρα πολλά η κυρία Μαρινέλλα…».

Δείτε όλη την συνέντευξη στο απόσπασμα: