Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχω πρόβλημα να κρατάω τη γλώσσα μου στα live»
Πρωινές εκπομπές

Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχω πρόβλημα να κρατάω τη γλώσσα μου στα live»

Σοφία Χατζηπαντελή: «Έχω πρόβλημα να κρατάω τη γλώσσα μου στα live»

Η κριτής του My Style Rocks μιλά για τον ρόλο της στην εκπομπή αλλά και τα φρύδια που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων

Καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s Time βρέθηκε η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο My Style Rocks.

Η κριτής του ριάλιτι μόδας μίλησε και για τα φρύδια της που έχουν απασχολήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, δίνοντας ένα δυνατό μήνυμα στις γυναίκες να είναι ο εαυτός τους.

«Η μόδα είναι Τέχνη και το style μου είναι Halloween στο σπίτι της γιαγιάς μου. Κάθε φορά θέλω να είμαι και η Σοφία, δεν θέλω να είμαι σαν αποκριάτικο πράγμα.

Δεν έχω το ύψος, δεν είμαι αδύνατη, δεν έχω τη συνηθισμένη ομορφιά αλλά είμαι περήφανη που μπορώ στις άλλες πιο νέες από εμένα ότι δεν χρειάζεται να είσαι το ίδιο.

Και να μπορείς να έχεις και χαρακτήρα!

Έχουν όνομα τα φρύδια μου αλλά είναι και λίγο αστείο. Εγώ λέω ότι η Σοφία έχει μονόφρυδο αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Οι πιο μεγάλες καμπάνιες που έχω κάνει δεν είναι μόνο για μάτια αλλά ξέρω ότι ο περισσότερος κόσμος καταλαβαίνει ότι το αγαπημένο μου πράγμα είναι το φρύδι μου.

Όλη στην οικογένειά μου έχουν μονόφρυδο.

Εγώ έχω προβλήματα να κρατάω τη γλώσσα μου στα live.

Θα βγάλω τα φρύδια μου μόνο αν το θελήσω εγώ. Αλλάζω όλα τα πράγματα πάνω μου, τα μαλλιά μου, τα νύχια μου, το ψεύτικο μαύρισμα. Μου αρέσει να αλλάζω όπως φαινόμουν. Είναι πιο ωραίο να είσαι ο εαυτός σου και αν θες να το αλλάξεις, δεν πειράζει.

Πάντα λέω ότι μπορεί τη μία μέρα να έχω κόκκινα μαλλιά με ξανθά φρύδια και μια άλλη μέρα ότι θέλω να δοκιμάσω τα ’90s φρύδια, τα λεπτά. Κάνω ό,τι θέλω».

«Το My Style Rocks είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα για εμένα για να μπορώ να βάλω τον εαυτό μου σε μια θέση που να κρίνω το style πιο προσωπικό.

Είναι δύσκολο να είσαι σε ένα πλατό, με όλα τα φώτα, με ένα σύνολο που έχεις χτίσει και να παίρνεις βαθμούς.

Είπα ότι δεν θέλω να είμαι κριτής αλλά να τους δώσω είτε υψηλά είτε χαμηλότερους βαθμούς, θα μπορούν να κάνουν περισσότερα.

Την πρώτη βδομάδα υπήρχαν look που δεν ήξερα αν ήταν το στυλ τους.

Δεν είμαι εγώ η μόδα σαν Σοφία. Η μόδα για εμένα αυτοί που αν περπατήσουν στη μόδα και φορέσουν κάτι πιο εντυπωσιακό ή τρελό και το αγαπώ, ίσως οι περισσότεροι που θα τους βλέπουν ίσως να τους περιπαίζουν, να φαίνονται άσχημοι.

Η μόδα έχει πολλά πρόσωπα και για μένα δεν είναι κάτι copy paste που είδες στο ίντερνετ. Είναι η Σοφία, η ταυτότητά της».

Διαβάστε επίσης

Σοφία Χατζηπαντελή: Έβαλε τα κλάματα – «Οι περισσότεροι δεν με ήθελαν»