Σοκ στα Μέγαρα: Κακοποίησαν μέχρι θανάτου αδέσποτο σκυλί με σιδερένια ράβδο
Πρωινές εκπομπές

Σοκ στα Μέγαρα: Κακοποίησαν μέχρι θανάτου αδέσποτο σκυλί με σιδερένια ράβδο

Σοκ στα Μέγαρα: Κακοποίησαν μέχρι θανάτου αδέσποτο σκυλί με σιδερένια ράβδο

Τι αποκάλυψε η πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου της περιοχής;

Άγρια κακοποίηση δέχτηκε αδέσποτο σκυλί στα Μέγαρα με σιδερένια ράβδο η οποία βρέθηκε ακριβώς δίπλα από το κακοποιημένο ζώο. Στην εκπομπή Πρωινό Σουσού μίλησε η πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου.

Τι ανέφερε για το άτυχο ζώο η πρόεδρος του σωματείου «Αδέσποτος Παλμός», Μαρία Αρκομάνη;

«Το όνομα της σκυλίτσας ήταν ”μπουμπού”, εμείς ενημερωθήκαμε από δημοσίευση της κυρίας που την φρόντιζε. Με είχε ενημερώσει ότι είχε χάσει τη σκυλίτσα κάποιες μέρες και ότι την βρήκε σε αυτή τη κατάσταση. Δίπλα στο ζώο βρισκόταν η σιδερένια ράβδος και στην γενετική περιοχή του σκύλου υπήρχε μια οπή.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγάρων το ζώο περισυλλέχθηκε και πήγε στον κ. Κρητικό όπου έγινε και η νεκροτομή. Η ράβδος έχει συλλεχθεί από την αστυνομία έτσι ώστε να παρθεί γενετικό υλικό. Εμείς σαν οργάνωση ζητήσαμε να διακοπεί άμεσα η αποτέφρωση του ζώου όπως ορίζει ο νόμος έτσι ώστε να γίνει δεύτερη νεκροτομή. Ο εισαγγελέας μέσα σε πέντε λεπτά έκανε αποδεκτό το αίτημα μας. Τα αποτελέσματα από την δεύτερη νεκροτομή αναμένονται σήμερα ή αύριο».

Ακόμη η πρόεδρος του σωματείου Μαρία Αρκομάνη μίλησε για χρηματική αμοιβή σε αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, τι είπε:

«Σαν σωματείο «ο Αδέσποτος Παλμός» έχει γίνει γνωστό ότι προσφέρουμε μια χρηματική αμοιβή στο ύψος των χιλίων ευρώ σε κάποιον αυτόπτη μάρτυρα. Ήδη έχει μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό από τον κόσμο έτσι ώστε να κάποιος που έχει δει τον δράστη να καταθέσει ονομαστικά στην αστυνομία».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: