Σοκάρει η γιαγιά της 12χρονης στον Κολωνό: «Είναι η τέταρτη απόπειρα, πάνε να το σκοτώσουν το παιδί»
Πρωινές εκπομπές

Σοκάρει η γιαγιά της 12χρονης στον Κολωνό: «Είναι η τέταρτη απόπειρα, πάνε να το σκοτώσουν το παιδί»

Σοκάρει η γιαγιά της 12χρονης στον Κολωνό: «Είναι η τέταρτη απόπειρα, πάνε να το σκοτώσουν το παιδί»

Όπως ισχυρίζεται τέσσερις φορές έχει δεχτεί επίθεση το παιδί από αγνώστους που θέλουν να της κλείσουν το στόμα

Σοκάρει η καταγγελία των πληρεξούσιων δικηγόρων της 12χρονης από τον Κολωνό που είχε πέσει θύμα μαστροπείας ότι το άτυχο κορίτσι έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι εντός της οικίας της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώ η 12χρονη ήταν μόνη της στο σπίτι, άγνωστος που φορούσε κουκούλα, άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, της έδειξε μαχαίρι που έφερε και η ανήλικη τον απώθησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Η γιαγιά της 12χρονης έσπασε τη σιωπή της και μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» αποκάλυψε ότι πρόκειται για την τέταρτη απόπειρα

Είναι η τέταρτη απόπειρα πάνε να το σκοτώσουν το παιδί. Ξέρω ότι ήταν το παιδί στο δωμάτιο και έκανε μάθημα με την καθηγήτρια, κάνει μάθημα ιδιαίτερα από το υπουργείο και μπήκανε μέσα τώρα τι έγινε μετά από εκεί, δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω καθόλου με το παιδί μου γιατί είναι και αυτό σε άθλια κατάσταση».

«Καλεί την αστυνομία γιατί σπάσανε το τζάμι, καμία απάντηση, τους ξανάκαλεσε, τι έγινε; Καμία απάντηση. Πήγανε, ρίξανε τεράστια πέτρα, σπάσανε το τζάμι από το δωμάτιο του παιδιού να μπουν μέσα, η άλλη έγινε στον δρόμο, το βράδυ κοιμότανε, μπήκανε με κουκούλα στο παράθυρο, πρόλαβε και το είδε, 4η σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε:

«Ήταν στην ασφάλεια το παιδί αλλά και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Περιμένει απάντηση ακόμη από τα πρώτα που γίνανε δεν ξέρω τι κάνουνε, δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Πάει το παιδί να παίξει στην αυλή, πάει να χαϊδέψει ένα γατάκι, σταματάει ένα αυτοκίνητο, του πιάνει το χέρι το τράβαγε να το βάλει στο αυτοκίνητο. Πρόλαβαν, ούρλιαξε το παιδί, τη γλίτωσε, πήραν το νούμερο του αυτοκινήτου, το δώσανε στην αστυνομία τίποτα».