Σόνια Θεοδωρίδου: Στηρίζει Σάκη Ρουβά – «Είναι προσβολή αυτό που είπε ο Νταλάρας»
Πρωινές εκπομπές

Σόνια Θεοδωρίδου: Στηρίζει Σάκη Ρουβά – «Είναι προσβολή αυτό που είπε ο Νταλάρας»

Σόνια Θεοδωρίδου: Στηρίζει Σάκη Ρουβά – «Είναι προσβολή αυτό που είπε ο Νταλάρας»

«Δεν έχω ακούσει ποτέ τον Σάκη Ρουβά να κρίνει συναδέλφους του»

Ουκ ολίγες φορές ο Σάκης Ρουβάς έχει αποτελέσει αντικείμενο σκληρής κριτικής όπως και πρόσφατα μέσα από τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και την άποψη που εξέφρασε ότι ήταν λάθος να αγγίξει ο Σάκης Ρουβάς το «Άξιον Εστί».

«Αν μου πεις “ναι αλλά τον πήραμε τον Ρουβά και τραγούδησε στη Νέα Σμύρνη το “Άξιον Εστί”. Κάνατε λάθος.

Γιατί το παιδί ούτε να το εκφράσει δεν μπορεί, ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί, πως γεννήθηκε και κάτω από ποιες συνθήκες! Δεν έχει και καμία σημασία να το ξαναπεί ένας άνθρωπος, του οποίου η φωνή δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν από τους τραγουδιστές που μπορούν να εκφράσουν αυτό» ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Νταλάρας.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Σόνια Θεοδωρίδου η κορυφαία Ελληνίδα τασσόμενη υπέρ του Σάκη Ρουβά και αποδοκιμάζοντας τη στάση του Γιώργου Νταλάρα.

«Όταν τον ακούσαμε να τραγουδάει αυτό το έργο σκεφτήκαμε ότι είναι κάτι καινούργιο. Δεν σας κρύβω ότι συγκινήθηκα και θαύμασα έναν καλλιτέχνη του διαμετρήματος του Σάκη Ρουβά να που ήρθε να ενσκύψει στο έργο, να μελετήσει. Είναι προσβολή που είπε ο Νταλάρας ότι δεν κατάλαβε τι είπε γιατί ο κάθε άνθρωπος που μελετάει κάτι κάτι παίρνει από αυτό.

Και εκείνη η βραδιά απέδειξε τι ήταν αυτό που έγινε. Περιμέναμε 2-3 χιλιάδες κόσμο ήρθαν 15000. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κρίνουμε. Θα ήταν καλό να αφήσουμε τον κάθε άνθρωπο να κάνει την προσπάθειά του στη ζωή. Και δεν ξέρω αν χρειάζεται ο Σάκης Ρουβάς τη συμβουλή του Γιώργου Νταλάρα γιατί δεν έχω ακούσει ποτέ τον Σάκη Ρουβά να κρίνει συναδέλφους του».