Σπύρος Μπιμπίλας: Απάντησε στον Νίκο Γιατρομανωλάκη για το «299 στρέιτ και 1 γκέι βουλευτή»
Πρωινές εκπομπές

Σπύρος Μπιμπίλας: Απάντησε στον Νίκο Γιατρομανωλάκη για το «299 στρέιτ και 1 γκέι βουλευτή»

Σπύρος Μπιμπίλας: Απάντησε στον Νίκο Γιατρομανωλάκη για το «299 στρέιτ και 1 γκέι βουλευτή»

Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, απάντησε στον πρών υφυπουργό Πολιτισμού

Τη δική του απάντηση στον πρώην υφυπουργό Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη, έδωσε στον «αέρα» της Super Κατερίνα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο κ. Γιατρομανωλάκης, σε δημόσια ανάρτησή του έκανε λόγο «για 299 στρέιτ και 1 γκέι βουλευτή», φωτογραφίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον πρόεδρο του ΣΕΗ και βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Αυτό το σημείο δείχνει ποιον κατήφορο έχει πάρει κατά την άποψή μου η πολιτική σκηνή της χώρας μας. Δεν είναι δυνατόν ο κύριος Γιατρομανωλάκης, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί άριστα, να χρησιμοποιεί κατά τέτοιον ανάρμοστο τρόπο την ιδιωτικότητά μου και να βάζει στο στόχαστρο τους υπόλοιπους 299 βουλευτές», σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δεν έχει δηλώσει ποτέ ο καθένας από αυτούς αν είναι στρέιτ ή γκέι και αυτό δεν αφορά και κανέναν, ούτε αφορά τι είμαι εγώ», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί το χρησιμοποιεί, ούτε γιατί χτυπάει την Πλεύση Ελευθερίας. Έχω συνεργαστεί μαζί του άψογα για πολλά καλλιτεχνικά θέματα, δεν το περίμενα από έναν τόσο σοβαρό άνθρωπο.

Έκανε μία δημόσια ανάρτηση με στοχοποίηση δική μου αλλά και του κόμματος που εγώ υποστηρίζω. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ παντιέρα τη σεξουαλικότητά μου, αντιθέτως μιλάω συνέχεια για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων».

«Εμείς ως κόμμα και θα διαμαρτυρηθούμε ενός της Βουλής για αυτή την ενέργεια και θα ζητήσουμε τη συμπαράσταση άλλων ανθρώπων. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς με τέτοιον τρόπο την ιδιωτικότητα 300 ανθρώπων», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Διαβάστε ακόμα

Σπύρος Μπιμπίλας: «Με φωτογραφίζει με γελοίο τρόπο! Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη»