Σπύρος Μπιμπίλας: «Είχε σηκωθεί στο τέλος και ούρλιαζε εναντίον της παράστασης πετώντας δεκάρες»
Πρωινές εκπομπές

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είχε σηκωθεί στο τέλος και ούρλιαζε εναντίον της παράστασης πετώντας δεκάρες»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είχε σηκωθεί στο τέλος και ούρλιαζε εναντίον της παράστασης πετώντας δεκάρες»

Η απόφασή του να μη δημιουργήσει τη δική του οικογένεια

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας και αναφέρθηκε τόσο στον έρωτα που έχει ζήσει αλλά και την απόφασή του να μη δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Όπως εξομολογήθηκε, έχει αντιμετωπίσει όλα τα παιδιά του θεάτρου σαν δικά του, κάτι που του κάλυψε το κενό στο να γίνει πατέρας.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την πιο δύσκολη σκηνή που έχει ζήσει επί σκηνής.

«Βεβαίως και έχω ζήσει τον έρωτα στα άκρα, τέσσερις φορές. Όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, τέσσερις. Το ίδιο δυνατά όλες και δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια ήταν η πιο δυνατή από τις τέσσερις.

Έχω κρατήσει την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 45 ολόκληρα χρόνια που έγινα αρκετά γνωστός από την αρχή της καριέρας μου, λόγω των τηλεοπτικών σίριαλ που έπαιζα, ουδέποτε ασχολήθηκε κανείς με την προσωπική μου ζωή γιατί δεν έδωσα και δικαιώματα.

Άμα δεν δίνεις και δικαιώματα, γιατί να ασχοληθούν.

Δεν σκέφτηκα ποτέ να γίνω πατέρας. Δεν ήταν ποτέ στα όνειρα μου ούτε η δημιουργία οικογένειας ούτε το να γίνω πατέρας αλλά θα ήθελα πάρα πολύ, αν γινόταν, να υιοθετήσω παιδί από τα χιλιάδες παιδιά που υπάρχουν.

Επειδή όμως έχω αντιμετωπίσει τους ανθρώπους του επαγγέλματος σαν να είναι παιδιά μου, έχω καλύψει αυτό το κενό και αισθάνομαι την οικογένεια των ηθοποιών σαν να είναι οικογένεια μου».

«Έχω ζήσει δυο, τρεις άβολες στιγμές στο θέατρο. Μία είναι στην πρεμιέρα της Πορνογραφίας του Χατζιδάκι, όπου ο κόσμος είχε σηκωθεί στο τέλος και ούρλιαζε εναντίον της παράστασης πετώντας δεκάρες.

Μας έβριζε και απαξίωνε τον Χατζιδάκι. Ήταν μια από τις πιο φρικτές στιγμές που έχω ζήσει στο θέατρο, ήταν στις αρχές μου και με έχει πολύ σημαδέψει».