Σπύρος Λάμπρου: «Πολλή κακία! Χρειάζεται περισσότερο νερό και καλύτερο σεξ…»
Πρωινές εκπομπές

Σπύρος Λάμπρου: «Πολλή κακία! Χρειάζεται περισσότερο νερό και καλύτερο σεξ…»

Σπύρος Λάμπρου: «Πολλή κακία! Χρειάζεται περισσότερο νερό και καλύτερο σεξ…»

Το μπούλιγνκ που βίωσε στην τηλεόραση

Στην εκπομπή «Breakfast@Star» μίλησε ο Σπύρος Λάμπρου και αναφέρθηκε στις φορές που έχει γευτεί την πικρή γεύση του bullying.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που έχει μιλήσει ανοιχτά στον παρελθόν για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί τόνισε πως στα ΜΜΕ υπάρχει σκληρό μπούλινγκ καθότι είναι ένας άκρως ανταγωνιστικός χώρος.

«Βίωσα μπούλινγκ από τον κόσμο γιατί φορούσα κόκκινα γυαλιά στα δελτία ειδήσεων που παρουσίαζα. Σε έρευνα που είχε γίνει για μένα, υπήρχαν πολίτες που έλεγαν “είναι δυνατόν ένας τύπος με κόκκινα γυαλιά να μας πει για έναν πόλεμο;. Δέχτηκα μπούλινγκ από υπουργό που δεν ήθελε να έρθει στο δελτίο λόγω κόκκινων γυαλιών μου, ότι δεν είχα την ανάλογη σοβαρότητα».

«Μετά από καιρό ήρθε στο δελτίο και μου ζήτησε συγγνώμη. Μπούλινγκ γίνεται συνεχώς, αλλά όχι μπροστά στις κάμερες. Στα ΜΜΕ υπάρχει σκληρό μπούλινγκ, είναι δουλειά μεγάλης έντασης και για να μην ξεφύγεις χρειάζεται ψυχραιμία. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι κάνουν μπούλινγκ.

«Είναι αδιανόητο να κρίνουμε έναν άνθρωπο από το αν είναι γκέι ή στρέιτ. Βλέπω πολύ μεγάλη ένταση και πολύ μεγάλη κακία. Χρειάζεται περισσότερο νερό και να κάνουμε καλύτερο σεξ για να το ξεπεράσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Σπύρος Λάμπρου: «Δεν ήθελε να μου μιλήσει γιατί πίστευε πως επειδή φοράω κόκκινα γυαλιά είμαι γκέι. Έζησα πολύ μεγάλο ρατσισμό»