Σπύρος Μαρτίκας: Ευθεία «επίθεση» στον Άρη Σοϊλέδη – «Πασχίζει απεγνωσμένα να μπει στο παιχνίδι. Ποιος την εξέθεσε;»
Πρωινές εκπομπές

Σπύρος Μαρτίκας: Ευθεία «επίθεση» στον Άρη Σοϊλέδη – «Πασχίζει απεγνωσμένα να μπει στο παιχνίδι. Ποιος την εξέθεσε;»

Σπύρος Μαρτίκας: Ευθεία «επίθεση» στον Άρη Σοϊλέδη – «Πασχίζει απεγνωσμένα να μπει στο παιχνίδι. Ποιος την εξέθεσε;»

Ο «προφεσόρ» απάντησε για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τη Μαρία Αντωνά και τα... έβαλε με τον Άρη Σοϊλέδη

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για τη Μαρία Αντωνά και την εμφάνισή της στο Survivor, με τον ίδιο να δίνει εξηγήσεις στο «Πρωινό Σουσού» και να καταφέρεται εναντίον του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη.

«Η Μαρία Αντωνά στην αρχή ήταν αγνώριστη και μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ», είχε πει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Δεν πρόσβαλα κανέναν…»

Ο πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο «Πρωινό Σουσού» και θέλησε να εξηγήσει.

«Δεν έθιξε και δεν προσέβαλε κανείς την καλαισθησία κανενός. Μη δημιουργούμε εντυπώσεις που δε μπορούν να προκύψουν από κανένα λεγόμενό μου… Ήρθα από το Survivor 12 κιλά λιγότερα με μούσια, και η μητέρα μου είπε ότι τρόμαξε να με αναγνωρίσει. Έπρεπε να παρεξηγηθώ;… Δεν έθιξε κανείς την καλαισθησία κάποιου. Αν κάτι αρέσει σε εμένα, μπορεί να μην αρέσει σε εσάς και το αντίθετο… Ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση, όλοι ξαφνιαστήκαμε όταν είδαμε την πρεμιέρα… Εγώ το εξέφρασα και δημόσια. Όταν με ρωτάνε πως μου φάνηκε, δε μπορούσα να πω ψέματα…

Αν το σχόλιο αυτό γινόταν στη Βρισηίδα δε θα έδινε σημασία, κινείται άβαφτη τις περισσότερες φορές. Ούτε εγώ θα έδινα σημασία. Δεν έχω λόγο να προσβληθώ… Το σχόλιό μου ήταν κάτι αυθόρμητο στο οποίο όλοι συμφώνησαν, και έχω λάβει πολλά μηνύματα από κόσμο που συμφωνεί. Δεν πρόσβαλα κανέναν…» είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Ποιος εξέθεσε στο Πανελλήνιο τη γυναίκα του; Και το ξέρουν οι πάντες…»

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε και στον Άρη Σοϊλέδη, τονίζοντας ότι προκαλεί ντόρο για να του γίνει πρόταση να μπει στο Survivor.

«Το σχόλιό μου ήταν αυθόρμητο, “δεν την αναγνώρισα”… Απλά δεν την αναγνώρισα γιατί δεν υπήρχε το μακιγιάζ… Κάποιος που δεν αναγνωρίζει κάποιον είναι μισογύνης;.. Όταν ο Άρης και η Αντωνά θίγανε παίκτριες, λάμβαναν εξώδικα και παραλίγο αγωγές για ψέματα και θίγανε γυναικείες υπολήψεις, εκεί δεν είναι μισογύνηδες; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Ποιος έχει εκθέσει τη γυναίκα του στο Πανελλήνιο;…

Δεν έχω κανένα λόγο να μιλήσω με κανέναν…Η Αντωνά βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για μια άλλη κοπέλα για ψέματα που είπε για σοβαρή προσωπική της στιγμή;.. Για ποιο λόγο τα έγραψε αυτά ο Άρης; Γιατί το τηλέφωνο δε χτυπάει. Δεύτερη χρονιά τώρα, και το τηλέφωνο δε χτυπάει… Ποιος εξέθεσε στο Πανελλήνιο τη γυναίκα του; Και το ξέρουν οι πάντες… Πασχίζει απεγνωσμένα να μπει στο παιχνίδι και δε του έχει γίνει καμία πρόταση… Προκαλεί ντόρο γύρω από το όνομά του με κάθε ευκαιρία» πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Σπύρος Μαρτίκας.

Διαβάστε ακόμα

Σπύρος Μαρτίκας για Survivor: «Έχω διακρίνει τη μαχήτρια της ζωής, τον ηλίθιο και την πονηρή»