Σπύρος Μαρτίκας: Τα έβαλε με Αντωνά και Κωνσταντάρα
Πρωινές εκπομπές

Σπύρος Μαρτίκας: Τα έβαλε με Αντωνά και Κωνσταντάρα

Σπύρος Μαρτίκας: Τα έβαλε με Αντωνά και Κωνσταντάρα

Δεν δέχτηκε να σχολιάσει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Για την αγαπημένη του Βρισηίδα, τα σχόλια των συμπαικτών του από το Survivor All Star, αλλά και εκείνα που έκαναν δημοσιογράφοι σε εκπομπές, σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος βρέθηκε στο «Γεύμα Αγάπης» που διοργανώνει κάθε εβδομάδα ο Δήμος Κερατσινίου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε στη Μαρία Βλάχου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» και δεν δίστασε να τα βάλει τόσο με τη Μαρία Αντωνά, όσο και με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Σπύρος Μαρτίκας: Διασκέδασε με τον Πύρρο Δήμα αμέσως μετά την άφιξή του στην Αθήνα

«Η Βρισηίδα είναι πάντα δίπλα μου. Μού έκανε μία μεγάλη έκπληξη στο αεροδρόμιο και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Τρελάθηκα. Δεν στεναχωρήθηκα που έφυγα από το Survivor, έφυγα ευτυχισμένος. Μετά από 12 υποψηφιότητες, το περίμενα», δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Για τα κακόβουλα σχόλια των συμπαικτών του, απάντησε:  «Δεν στεναχωριέμαι καθόλου με αυτά, δηλώνουν φόβο. Δεν έχω ανάγκη να πουλήσω κανέναν. Θα είναι προτιμότερο να ασχολούμαστε με πιο σημαντικά πράγματα».

«Με ενόχλησαν πάρα πολύ κάποιες δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα και κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά που έχει μία εμμονή να θέλει να βρει το οτιδήποτε για να με βάλλει. Μου έχουν μεταφέρει αρκετά» είπε ανοιχτά και εξήγησε:

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε ότι δε θέλει να με δει μπροστά του, κάτι τέτοιο. Ποιος; Ο φίλος μου ο Λάμπρος; Που ζήσαμε ένα παιχνίδι μαζί; Που με έχει γνωρίσει; Που τον θεωρώ φίλο μου; Γιατί, τι του ‘κανα του Λάμπρου; Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα να συμβαίνουν, γιατί τον είχα σε εκτίμηση και υπόληψη και δεν τον τιμά να κιτρινίζει τη δημοσιογραφία, ένα λειτούργημα από το οποίο ζει».

«Οφείλει να με πάρει με την πρώτη ευκαιρία τηλέφωνο εκείνος πρώτος, να αναθεωρήσει και να μου ζητήσει συγγνώμη. Θα τα πούμε κατ’ ιδίαν με τον Λάμπρο. Για την Ευρυδίκη (Παπαδοπούλου) δεν θα υποτιμήσω τον εαυτό μου», κατέληξε.