«Στα μαχαίρια» Λιάγκας – Πετρογιάννη για τα κιλά του Αρναούτογλου: «Ξέρεις πολλούς ανθρώπους που θέλουν να είναι πολύ χοντροί;»
Πρωινές εκπομπές

«Στα μαχαίρια» Λιάγκας – Πετρογιάννη για τα κιλά του Αρναούτογλου: «Ξέρεις πολλούς ανθρώπους που θέλουν να είναι πολύ χοντροί;»

«Στα μαχαίρια» Λιάγκας – Πετρογιάννη για τα κιλά του Αρναούτογλου: «Ξέρεις πολλούς ανθρώπους που θέλουν να είναι πολύ χοντροί;»

Χαμός στην εκπομπή

Αφορμή για… μπουρλότο στο Πρωινό έδωσε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Μέσα σε όλα μίλησε για τα κιλά του γεγονός που πυροδότησε αντιπαράθεση στο πάνελ.

«Για να είμαστε ειλικρινείς, το μόνο που δεν με βοηθάει είναι τα κιλά. Έχω βάλει παραπάνω κιλά και δε μπορώ να κινηθώ όπως θέλω.

Παλιότερα που ήμουν πιο αδύνατος, μπορούσα να κατεβαίνω γρήγορα από το αυτοκίνητο, να κάνω μπάνιο, να πηδάω από τους βράχους, να ανεβαίνω τα κατσάβραχα. Τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο. Με τη βοήθεια του Θεού πάλι θα τα καταφέρω. Έχω αποφασίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και δεν θέλω ντρέπομαι γι’ αυτό. Σίγουρα όμως για θέματα υγείας, είναι σημαντικό να προσπαθήσω να χάσω κάποια κιλά. Γιατί, ας μη γελιόμαστε, δεν κάνουν καλό τα παραπάνω κιλά. Προσπαθώ να αγαπάω τον εαυτό μου».

Μετά το βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέβασαν στο κόκκινο τους τόνους εκφράζοντας ο καθένας την άποψή του πάνω στο θέμα.

Γ.Λ.: Έχει μια λαϊκότητα, με θετικό πρόσημο το λέω, που για εμένα σε αυτή οφείλεται η επιτυχία του όλα αυτά τα χρόνια, γιατί είναι πραγματικά ένας από τους καλύτερους Έλληνες παρουσιαστές. Και ειλικρινής και για τα κιλά του. Παιδιά, σε κανέναν δεν αρέσει… Κανείς δεν αγαπάει τα κιλά του, αυτά είναι ψευτιές. Ο άνθρωπος λέει αγαπάω τον εαυτό μου και το σώμα μου, αλλά δεν αγαπάω τα κιλά μου, θέλω να χάσω κάποια. Αυτό που βλέπω κάποιους 800 κιλά και λένε “α εμένα έτσι μου αρέσει”… Δηλαδή αν ξυπνούσες αύριο και είχες την επιλογή να είσαι όπως θέλεις, θα ήθελες να ξυπνήσεις και να είσαι 800 κιλά; Ποιος θα ήθελε; Ειδικά στο πλαίσιο του bullying που λέμε, έχουμε χάσει και την λογική. Κανείς δεν θέλει να είναι παχύς, όλοι θέλουν να είναι φυσιολογικοί.

Φ.Π. Όλοι θέλουν να είναι υγιείς κυρίως.

Γ.Λ. Όχι Φωτεινή μου, δεν θέλει να είμαι υγιής, δεν θέλει να είναι κανείς πολύ παχύς. Μην αλλάζετε αυτά που λέω, είναι η γνώμη μου. Μην με λογοκρίνεις, δεν ντρέπομαι να πω τη γνώμη μου και το λειαίνεις.

Φ.Π. Μα, τη δική μου τοποθέτηση έκανα.

Γ.Λ: Άρα ξέρεις πολλούς ανθρώπους που θέλουν να είναι πολύ χοντροί.

Φ.Π. Μα δεν είπα εγώ για σένα. Είπα ότι αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα υγείας, μπορεί να μην είναι προτεραιότητά του εκείνη τη στιγμή να αδυνατίσει.

Γ.Λ. Ζούμε υπό ένα καθεστώς τρόμου και λέμε πράγματα που δεν πιστεύουμε για να γίνουμε αρεστοί. Αλλά αλλάζει αυτό, επανέρχεται η λογική σε όλα τα επίπεδα.

Φ.Π. Πολύ ωραία, να έχει κάποιος περιττά κιλά κι εγώ να του πω ότι μου χαλάει την αισθητική.

Γ.Λ. Για ακόμη μια φορά Φωτεινή κάνεις αυτό που κάνεις πάντα, αλλάζεις αυτά που έχουμε πει και λες κάτι άλλο για να δημιουργήσεις ένα αρνητικό κλίμα για κάτι το οποίο δεν έχουμε πει ποτέ.

Διαβάστε επίσης

Ναταλία Γερμανού για Λιάγκα – Αντωνά: «Όταν η γυναίκα τα έχει με έναν διάσημο άντρα, καλό είναι να μην τον εκθέτει»