«Στα σύρματα»: Αποκλειστικές σκηνές από τη νέα σειρά της ΕΡΤ
Πρωινές εκπομπές

«Στα σύρματα»: Αποκλειστικές σκηνές από τη νέα σειρά της ΕΡΤ

«Στα σύρματα»: Αποκλειστικές σκηνές από τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Όλα όσα θα δούμε στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ1

Μπορεί η επικαιρότητα να ανάγκασε την ΕΡΤ να αναβάλει την πρεμιέρα της νέας της σειράς «Στα σύρματα», ωστόσο η εκπομπή «Δύο στις δέκα», παρουσίασε μερικές αποκλειστικές σκηνές από το τι πρόκειται να δούμε!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία πρωταγωνιστεί στα «Σύρματα» βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχει να κάνει με ένα κοινωνικό πείραμα, που συμβαίνει μέσα στις φυλακές, όπου οι βαρυποινίτες μπαίνουν μέσα σε ένα τηλεφωνικό κέντρο και οι έξω, οι ελεύθεροι, μπορούν να πάρουν τηλέφωνο εκεί, να εκτονώσουν όλο τους τον θυμό, να βρίσουν, να πουν τα προβλήματά τους και οι βαρυποινίτες είναι εκεί απλά για να ακούνε».

«Αυτοί οι φυλακισμένοι, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο Ιβάν Σβιτάιλο και πραγματικά μια πλειάδα υπερταλαντούχων ηθοποιών, ήταν συνάδελφοι που δεν τους είχα συναναστραφεί ξανά και συνεργαστεί κι έχω μείνει, είναι ένας κι ένας. Θα πάθετε πλάκα με αυτό που θα δείτε», πρόσθεσε.

«Ο δικός μου ρόλος αρχίζεται να εξελίσσεται από το 4-5 επεισόδιο, όπου παίρνω μέρος σε αυτό το πείραμα. Παίρνω τηλέφωνο και αρχίζω και λέω τα προβλήματά μου με τον Γιώργο Χρανιώτη που είναι σύντροφός μου στη σειρά. Η Βίκυ Παπαδοπούλου είναι η ξαδέρφη του Γιώργου Χρανιώτη με τον οποίο εγώ είμαι σε σχέση και είναι η κοινωνική λειτουργός που ξεκινάει αυτό το πείραμα. Εκείνη όμως έχει άλλα κίνητρα για τα οποία το ξεκινάει κι εγώ έχω άλλον λόγο που ξεκινάω να μιλάω, αλλά άλλο βγαίνει στην πορεία και άλλο τελικά στο τέλος», αποκάλυψε.

 Διαβάστε ακόμα

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Από τότε που “έφυγε” ο μπαμπάς, έχουμε γίνει μία γροθιά με την αδερφή μου»