Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Στάνκογλου: «Δεν υπήρχε κακή πρόθεση»
Πρωινές εκπομπές

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Στάνκογλου: «Δεν υπήρχε κακή πρόθεση»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Στάνκογλου: «Δεν υπήρχε κακή πρόθεση»

Η παρουσιάστρια μίλησε για το λάθος ρεπορτάζ που βγήκε από το Happy Day και αφορούσε στην προσωπική ζωή του ηθοποιού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Katerina, αφού είχε φιλοξενήσει νωρίτερα στο Happy Day την Κατερίνα Καινούριου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε την τηλεοπτική έκθεση και στα λάθη που έχει κάνει κατά καιρούςς, όπως αυτό με τον Γιάννη Στάνκογλου και την προσωπική του ζωή.

«Σε πρώτη φάση, επειδή κι εγώ είμαι αρκετά παρορμητική κι αυθόρμητη, έχουν γίνει πράγματα που εκ των υστέρων όπως τα βλέπω διατυπωμένα ή όπως έχουν αναπαραχθεί λέω ‘τι το ‘θελα και το ‘πα’. Όπως πολλές φορές απομονώνονται κουβέντες μας που έχουν μπει στο πλαίσιο μίας 10λεπτης κουβέντας και δείχνουν κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά εννοούμε. Είναι διαφορετικό να πεις μία κουβέντα και να την πάρεις από μία συζήτηση μεγάλη… Οπότε ναι κατά καιρούς γίνονται πράγματα, αλλά έχω μάθει να το ελέγχω σε μεγάλο βαθμό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Με τον Γιάννη Στάνκογλου δεν υπήρχε κακή πρόθεση. Ήταν ένα ρεπορτάζ για έναν άνθρωπο που ήταν διαζευγμένος που ειπώθηκε στο πλαίσιο σχολιασμού μίας συνέντευξης που ο ίδιος είχε δώσει στον Τάσο Τρύφωνος και για το πόσο είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο. Ειπώθηκε με σεβασμό, χωρίς ονόματα από εμάς, χωρίς να θίξουμε κανένα.

Από εκεί και πέρα, όμως, είμαι άνθρωπος που αν καταλάβω ότι κάποιος ενοχλείται ή πάρει άλλες διαστάσεις, θα βγω μπροστά και θα πω συγγνώμη και θα ανασκευάσω. Δεν φοβάμαι. Σε ένα ζωντανό μπορεί να γίνει ένα λάθος, ειδικά όταν ζητάς σε ανθρώπους όπως είναι η Τίνα ή οι ρεπόρτερ μας να βγάζουν πρωτογενή θέματα, μπορείς να πέσεις κι έξω. Ήταν μία πληροφορία που εκ του αποτελέσματος δεν ίσχυε, μπορεί να ακουγόταν στην πιάτσα αλλά δεν ίσχυε. Ήταν λάθος», τόνισε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συγκινεί για την απώλεια του πατέρα της – «Αισθανόμουν ενοχές, ότι έφυγε χωρίς να ξέρει ότι τον αγαπώ»