Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στέφανο Κασσελάκη: «Αν είσαι μάγκας, το πας μέχρι τέλους»
Πρωινές εκπομπές

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στέφανο Κασσελάκη: «Αν είσαι μάγκας, το πας μέχρι τέλους»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στέφανο Κασσελάκη: «Αν είσαι μάγκας, το πας μέχρι τέλους»

Η παρουσιάστρια σχολίασε τα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες για τον περιβόητο γάμο Κασσελάκη - Τάιλερ

Σε μία κόντρα άνευ λόγου και αιτίας, μπλέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή το ρεπορτάζ που μετέφερε στην εκπομπή της για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ ΜακΜπεθ και τον άνθρωπο που θα αναλάβει τη διασκέδαση των καλεσμένων τους.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει γίνει πρόταση στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο Γιώργος Λιάγκας διάψευσε την είδηση, η ίδια επέστρεψε και επέμεινε στο ρεπορτάζ της, ενώ το ίδιο έκανε και ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας κύκλος απαντήσεων.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Πέμτπης 23/5, μέσα από το Happy Day, έκανε αναφορά στο θέμα, λέγοντας: «Εγώ, παρά το γεγονός ότι υποστήριξα αυτή την άποψη τη Δευτέρα αυθόρμητα, γιατί πάντα λέω αυτό που νιώθω και σκέφτομαι, στη συνέχεια με τον τρόπο που αρνήθηκε ότι δεν θα έβαζε ποτέ έναν σελέμπριτι στο γάμο του, ενώ είχε ήδη κάνει πρόταση και στον Χρήστο Μάστορα… Ουσιαστικά το περιβάλλον του το είπε στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο ίδιος το είπε, ότι εγώ μίλησα με το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη και μου είπε ότι ποτέ δεν θα επέλεγε έναν σελέμπριτι λόγω αριστερών πεποιθήσεων για να μη δώσει λάθος μηνύματα. Και δυο μήνες πριν είχε κάνει πρόταση στο Χρήστο Μάστορα. Δηλαδή, εκεί υπάρχει μια ανακολουθία. Ή δεν λογοδοτείς σε κανέναν και δεν έχεις λόγο να λογοδοτήσεις σε κανέναν για τα χρήματά σου, τη διασκέδασή σου και καλά κάνεις…».

Για να καταλήξει: «Ας αποφασίσουν οι άνθρωποι τι θέλουν και να το υποστηρίζουν μέχρι τέλους. Αν είσαι μάγκας και θες να πεις ότι εγώ είμαι και του ρέιβ πάρτι και του Αργυρού, και πας στον Αργυρό, να το κάνεις μέχρι τέλους. Όχι επειδή σε σχολίασαν κάποιοι αρνητικά, μετά να πεις ότι δεν θέλω σελέμπριτι τραγουδιστές. Γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα. Ο Γιώργος δεν το είπε από μόνος του, το απέδωσε στο περιβάλλον του».

 Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Λιάγκας: Επιβεβαίωσε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και απάντησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου – «Μιλάς εσύ;»