Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου και όσα της είπε – «Ήταν αγχωμένη»
Πρωινές εκπομπές

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου και όσα της είπε – «Ήταν αγχωμένη»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου και όσα της είπε – «Ήταν αγχωμένη»

Τι της είπε στο τηλέφωνο η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι»

Θλίψη, απογοήτευση και άγχος προκάλεσε στη Σίσσυ Χρηστίδου η συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα την Τετάρτη (10/5), με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να απαντήσει στα όσα είπε ο πρώην σύζυγός της, μέσα από μία ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση αυτή, η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι», έκανε λόγο για συκοφαντικά ψεύδη και τόνισε ότι θα προβεί σε όλες τις νομικές διαδικασίες για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Το θέμα προβλήθηκε στον «αέρα» του Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία και μάλιστα για αρκετή ώρα με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Επειδή έτυχε και μίλησα μαζί της, είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, αιφνιδιασμένη και πληγωμένη ως μητέρα. Της είπα να δει το θέμα αν θέλει να πούμε κάτι επιπλέον και μου είπε ότι δε μπορεί γιατί σήμερα έχει τα παιδιά και πρέπει να τα πάει σχολείο. Μου είπε ότι δε μπορεί να πιστέψει ότι αυτά τα δεδομένα βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Από την άλλη, η άλλη πλευρά κατάλαβα ότι ένιωσε την ανάγκη να πει ότι δεν είναι αυτός ο αδιάφορος πατέρας που πάνε να παρουσιάσουν, που δεν πληρώνει τίποτα για τα παιδιά και ότι δεν έχει χάσει» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ είχε στον «αέρα» τον δικηγόρο της Σίσσυς Χριστήδου.

Μετά το τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον δικηγόρο, κ. Γίτσα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε ξανά στα όσα συζήτησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου και αποκάλυψε: «Είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, απογοητευμένη, μου λέει, “δεν το πιστεύω ότι πρέπει να ζήσω όλο αυτό, τι θα πω στα παιδιά”. Ήταν αγχωμένη. Δεν έδωσε συνέντευξη η Σίσσυ με τέτοια στοιχεία. Εγώ έχει τύχει να δω τον Θοδωρή πριν χρόνια στον στίβο και ήταν πολυ τρυφερός μπαμπάς με τους γιους του και η Σίσσυ μου είπε ότι θέλει τα παιδιά να είναι με τον μπαμπά τους, να περνάνε χρόνο μαζί και να τον θαυμάζουν».

Διαβάστε ακόμα

Σίσσυ Χρηστίδου: Απάντησε στη συνέντευξη Μαραντίνη – «Θα προβώ στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας»