Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν έχασα τον μπαμπά μου είχα θυμό και με εμένα – Δεν πρόλαβα…»
Πρωινές εκπομπές

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν έχασα τον μπαμπά μου είχα θυμό και με εμένα – Δεν πρόλαβα…»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν έχασα τον μπαμπά μου είχα θυμό και με εμένα – Δεν πρόλαβα…»

Η εξομολόγη της παρουσιάστριας στον «αέρα» του Happy Day

Με αφορμή της εξομολόγηση της Αναστασίας στο Night Out και τα όσα είπε για το διαζύγιο των γονιών της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο στον «αέρα» του Happy Day και μίλησε για τον δικό της πατέρα και τα συναισθήματα της όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, σε μια περίοδο που δεν τα πήγαιναν καλά.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον θάνατό του όταν ήταν μικρή και στα συναισθήματα που την κατέκλυζαν εκείνη την περίοδο, καθώς όπως είπε, είχαν μία έντονη συζήτηση λίγο πριν πεθάνει και δεν πρόλαβε να του πει “σ’ αγαπώ”.

«Δεν είχα προλάβει να του πω τα “σ’ αγαπώ”»

«Το κάθε παιδί ζει διαφορετικά. Συνήθως, όταν ζεις κάτι στο σπίτι σου, στη ζωή σου ή σαν παιδί, ή θες να κάνεις κάτι για να αποφύγεις να το ξαναζήσεις ως ενήλικας ή χωρίς να το καταλάβεις, ασυνείδητα, ακολουθείς το ίδιο μοτίβο. Εμένα που ο μπαμπάς μου έφυγε νωρίς από το σπίτι, είχα πάντα όνειρο να κάνω μια οικογένεια και να είναι τα παιδιά με τη μαμά και τον μπαμπά», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν το έκανα συνειδητά, ασυναίσθητα το είχα ανάγκη. Όταν έχασα τον μπαμπά μου, είχα θυμό του “γιατί να γίνει” και είχα θυμό και με εμένα. Τότε, επειδή ήμουν σε μια ηλικία που δε τα πηγαίναμε και τέλεια εκείνη την περίοδο, είχαμε μια λογομαχία, δεν είχα προλάβει να του πω τα “σ’ αγαπώ”. Ένιωθα τύψεις και ενοχές γιατί ένιωθα ότι έφυγε και η τελευταία συζήτηση που είχαμε κάνει, ήταν πιο έντονη. Αλλά αυτό ήταν κάτι προσωπικό μου» πρόσθεσε στον «αέρα» της εκπομπής του Alpha.

Διαβάστε ακόμα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν βγήκαμε πρώτο ραντεβού με τον Θέμη είπα…»