Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Παίζουν κάτι κατάπτυστο και μετά λένε “γιατί το παίξατε αυτό, τι ντροπή είναι αυτό;”»
Πρωινές εκπομπές

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Παίζουν κάτι κατάπτυστο και μετά λένε “γιατί το παίξατε αυτό, τι ντροπή είναι αυτό;”»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Παίζουν κάτι κατάπτυστο και μετά λένε “γιατί το παίξατε αυτό, τι ντροπή είναι αυτό;”»

Η παρουσιάστρια σχολίασε τη θέση της Σίσσυς Χρηστίδου και τα όσα είπε για τη θέση της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με το «κράξιμο» στους δημοσιογράφους

Την τοποθέτηση της Σίσσυς Χρηστίδου, σχετικά με τα όσα «άκουσαν» οι δημοσιογράφοι τις τελευταίες ημέρες, είτε από τον Γιώργο Νταλάρα, είτε από τους Πάνο Βλάχο και Παύλο Πολάκη, σχολίασαν στο Happy Day, με τις απόψεις να διίστανται.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα λεγόμενα της Σίσσυς, η οποία απάντησε τόσο για τα σχόλια που έκανε η Ναταλία Γερμανού, όσο και για εκείνα που είπε ο συνεργάτης της στο Χαμογέλα και πάλι, Νίκος Συρίγος.

«Το να είσαι υπεράνω στη θεωρία…»

«Όταν διάβασα τους τίτλους του θέματος, με εντυπωσίασε το πώς η Σίσσυ Χρηστίδου με πολύ ευγενικό τρόπο αλλά ταυτόχρονα δεικτικό, κατάφερε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εγώ θα συμφωνήσω στη Σίσσυ με το εξής: το να είσαι υπεράνω στη θεωρία αλλά στην πράξη να έχεις ακολουθήσει μία άλλη τακτική, είναι κάτι σύνηθες γενικώς στην ελληνική πραγματικότητα.

Το θέμα δεν είναι μόνο στη θεωρία και στα λόγια να θες να δείχνεις ότι έχεις μία άλλη στρατηγική, μία άλλη κοσμοθεωρία, μία άλλη τακτική αλλά στην πράξη να κάνεις κάτι άλλο. Για εμένα, δεν μπορείς να αδειάζεις τον συνεργάτη σου στον αέρα, είτε αυτός είναι ο ρεπόρτερ που έχει πάει και τον καταχεριάζει ο Νταλάρας…», τόνισε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ρώτησε τον Δημήτρη Παπανώτα αν θεωρεί πως η Ναταλία Γερμανού, μετά από τόσα χρόνια καριέρας, δεν ανακατεύεται με το περιοχόμενο της εκπομπής της.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παπανώτας πήρε το μέρος του Νίκου Συρίγου και των όσων είπε στο «Χαμογέλα και πάλι», ενώ η συζήτηση συνεχίστηκε γύρω από τη Σίσσυ Χρηστίδου κι αυτά που είπε για τη Ναταλία Γερμανού.

«Παίζουν κάτι κατάπτυστο και μετά…»

«Πρέπει να καταλάβει και το σύστημα ποιος παίρνει τις αποφάσεις. Εγώ το έχω πληρώσει και ακριβά. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ποιος αποφασίζει και τι», τόνισε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Εγώ μιλάω σε επίπεδο περιεχομένου, καλώς ή κακώς τα “πεσίματα” είναι ένας τρόπος της δουλειάς μας που αλιεύονται ειδήσεις. Κάποιες φορές μπορείς να εκνευρίσεις κάποιον αλλά από εκεί και πέρα σεβόμαστε τον συνάδελφο που έρχεται», ξεκαθάρισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Η Σίσσυ έβαλε απέναντι τη Ναταλία Γερμανού, αυτό είναι το σημαντικό θέμα» είπε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να καταλήγει:

«Το σημαντικό που λέει η Σίσσυ κι εκεί πρέπει να σταθούμε γιατί είναι ενδιαφέρουσα κουβέντα, είναι η “μπηχτή” σε επίπεδο παρουσιάστριας. Ότι λέει η Σίσσυ στη Ναταλία “άρα Ναταλία μου, αφού δεν συμφωνείς με αυτή τη λογική, να αλλάξεις την εκπομπή σου”. Εμένα αυτό ξέρεις τι μου θυμίζει; Περιπτώσεις που παίζουν και κάτι κατάπτυστο π.χ. κάποιες δηλώσεις ανθρώπου που προσβάλλει και μετά λένε γιατί το παίξατε αυτό, τι ντροπή είναι αυτό. Παίζεις κάτι που είναι αυτονόητα καταδικαστέο και μετά να πεις ότι το καταδικάζεις».

 Διαβάστε ακόμα

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αυτό που είπε η Ναταλία Γερμανού, το άκουσα γενναίο. Φαντάζομαι θα αλλάξει την εκπομπή της»