Στάθης Αγγελόπουλος για Βαρδή – Μωβ: «Να πέσουν οι τόνοι»
Πρωινές εκπομπές

Στάθης Αγγελόπουλος για Βαρδή – Μωβ: «Να πέσουν οι τόνοι»

Στάθης Αγγελόπουλος για Βαρδή – Μωβ: «Να πέσουν οι τόνοι»

Ο τραγουδιστής έδωσε το παρών στη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή και σχολίασε όσα ακολούθησαν αργότερα ανάμεσα σε Γιάννη Βαρδή, Χριστίνα Μαραγκόζη και Φιλοθέη Μωβ

Ο Στάθης Αγγελόπουλος ήταν ένας από τους τραγουδιστές που τραγούδησαν στη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα ο τραγουδιστής σχολίασε το θέμα που προέκυψε μετά τη δυσάρεσκεια της Χριστίνας Μαραγκόζη για την απουσία της από τη μουσική βραδιά ενώ σχολίασε και την κόντρα του Γιάννη Βαρδή με τη Φιλοθέη Μωβ.

«Γιατί να μην γίνει η συναυλία; “Ευχή και κατάρα” είπε η Φιλοθέη; Νομίζω ότι ήταν λάθος να το πει. Για εμένα καλά έκανε ο Γιάννης. Τιμήθηκε αυτό το πρόσωπο. Ο Αντώνης Βαρδής υπήρξε σπουδαίος καλλιτέχνης. Κακώς ειπώθηκαν όλα αυτά».

Για την απουσία της Χριστίνας Μαραγκόζη από τη συναυλία ανέφερε:

«Το ότι δεν ήρθε στη συναυλία είναι δικό τους θέμα δεν είναι κάτι που αφορά εμένα και τους προσκεκλημένους τραγουδιστές».

Όσο για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και τη Φιλοθέη Μωβ τόνισε πως «καλό είναι να πέσουν οι τόνοι» και από τις δύο πλευρές.

Διαβάστε επίσης

Χριστίνα Μαραγκόζη: Το παράπονό της για τη συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή