Στάθης Αγγελόπουλος: «Κακώς υπήρχε αυτή η παρεξήγηση μεταξύ μας»
Πρωινές εκπομπές

Στάθης Αγγελόπουλος: «Κακώς υπήρχε αυτή η παρεξήγηση μεταξύ μας»

Στάθης Αγγελόπουλος: «Κακώς υπήρχε αυτή η παρεξήγηση μεταξύ μας»

Η Άντζελα Δημητρίου και η το μπούλινγκ για την καταγωγή του

Ο Στάθης Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #YES» και αναφέρθηκε τόσο στην κόντρα του με την Άντζελα Δημητρίου όσο και για την καταγωγή του.

«Είχα πολλές καλές συνεργασίες. Με τον Αδαμαντίδη έχω δουλέψει, με τον Νομικό έχω δουλέψει… Με την Άντζελα, που μπορεί να είχαμε έτσι και μια σύγκρουση… Είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια. Έχω συνεργαστεί με τον Χρήστο Δάντη, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Γιάννη Σπανό, τον Πέτρο Γαϊτάνο. Έχω κάνει καλές συνεργασίες.

Είναι καλό παιδί η Άντζελα. Αλλά καμιά φορά οι καλλιτέχνες έχουμε και τις αρνητικές στιγμές μας και ξεσπάμε σε αυτόν που θα βρούμε μπροστά μας. Έτσι θεωρώ ότι ήταν και εκείνη η κακή στιγμή. Την αγαπάω, έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές με την Άντζελα. Δεν θα ξεχάσω τις στιγμές στον Καναδά… Άσε μην τα πω και παρεξηγηθώ πάλι. Την αγαπώ! Κακώς υπήρχε αυτή η παρεξήγηση μεταξύ μας».

«Το bullying δεν θα πάψει ποτέ να υπάρχει, δυστυχώς. Αλλά ας μη σταθούμε σε αυτό, ας το προσπεράσουμε. Είναι κάτι που το έχω συζητήσει αρκετές φορές… Εκεί δείχνει το επίπεδό του αυτός που δημιουργεί το bullying, χαμηλό επίπεδο. Τι άλλο να πεις; Όταν προσβάλλεις τον άλλον για την καταγωγή του ή για οτιδήποτε άλλο, είναι χαμηλού επιπέδου άνθρωπος. Αυτό έχω να δηλώσω.

Το άσχημο είναι όταν οι γύρω σου, ο στενός σου κύκλος σου κάνει bullying. Αυτό είναι το άσχημο. Οι άγνωστοι, δεν σε πειράζει, δεν σε ενοχλεί. Έχουμε μάθει και το προσπερνάμε, έχουμε συμβιβαστεί.

Για εμάς που είμαστε τσιγγάνοι, είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας, για τη φυλή μας, την αγαπάμε και την υποστηρίζουμε».