Στάθης Παπούλιας: «Ίσως η Άννα Δρούζα είναι ”γκάου” στον εγκέφαλο»
Πρωινές εκπομπές

Στάθης Παπούλιας: «Ίσως η Άννα Δρούζα είναι ”γκάου” στον εγκέφαλο»

Στάθης Παπούλιας: «Ίσως η Άννα Δρούζα είναι ”γκάου” στον εγκέφαλο»

Το «Κάτσε καλά», οι παρουσιαστές και το εγκεφαλικό

Για τον λόγο που η Άννα Δρούζα δεν ανέφερε το όνομά του για το «Κάτσε Καλά» στην εκπομπή Flash Back του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, μίλησε ο Στάθης Παπούλιας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είμαι εκτός τηλεόρασης περίπου 10 χρόνια, δεν μου έχει λείψει», δήλωσε αρχικά.

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι 200 χρόνια στην τηλεόραση, πρέπει να φύγει και να έρθει ένας πιο φρέσκος. Δεν νομίζω ότι ανανεώθηκε με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Είναι ο εαυτός του», σχολίασε ο παρουσιαστής, ενώ για τις δηλώσεις της Άννας Δρούζα, τόνισε:

«Ήμουν ο πρώτος συμπαρουσιαστής της Άννας Δρούζα  στο “Κάτσε καλά”. Δεν ξέρω γιατί δεν με ανέφερε, ίσως είναι “γκάου” στον εγκέφαλο, τι να σου πω»

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι καλός, τον ξέρω πολλά χρόνια, αλλά δεν μου αρέσει στη βραδινή εκπομπή που παρουσιάζει. Δεν είναι τίποτα καινούριο, να φέρει κάτι νέο, να το αλλάξει», πρόσθεσε και επεσήμανε:

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι πονηρή, έκανε ένα χρόνο παύση, αλλά δεν άλλαξε κάτι».

Για την περιπέτεια με την υγεία του, απάντησε: «Για ένα χρόνο ήμουν καθηλωμένος στο κρεβάτι λόγω του εγκεφαλικού που υπέστη. Ήταν ξαφνικό, έκανα εκπομπή, φεύγω και έπεσα κάτω, τέζα. Δεν εμφανίστηκε κανείς στο πλάι μου».