Στάθης Σχίζας: «Αυτό το Survivor ήταν πολύ σκληρό ριάλιτι, την πρώτη φορά ήμασταν εκκλησία»
Πρωινές εκπομπές

Στάθης Σχίζας: «Αυτό το Survivor ήταν πολύ σκληρό ριάλιτι, την πρώτη φορά ήμασταν εκκλησία»

Στάθης Σχίζας: «Αυτό το Survivor ήταν πολύ σκληρό ριάλιτι, την πρώτη φορά ήμασταν εκκλησία»

Τι είπε για τα τηλεοπτικά του πλάνα;

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στο Μega Καλημέρα και τη Βασιλική Μπασιούρη για το Survivor αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχτεί.

«Δεν νομίζω ότι το ριάλιτι είναι κάτι ουάου και να εδραιωθείς σε εκπομπή. Δεν κάναμε πυρηνική φυσική, δεν είμαστε σούπερ ήρωες. Δεν μπορώ να με φανταστώ σε κάποιο πάνελ. Δεν θα μου ταίριαζε κάτι τηλεοπτικό. Έχω δεχτεί προτάσεις, αλλά δεν είναι για εμένα χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα παιδιά που είναι δημοσιογράφοι και έχουν πτυχία. Συζητάω για κάτι τηλεοπτικό που μου ταιριάζει και αφορά παιδιά, κάτι σαν ντοκιμαντέρ, δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα», δήλωσε.

«Περήφανος για την πρώτη φορά, μετάνιωσα για τη δεύτερη συμμετοχή στο Survivor, ήταν πολύ σκληρό ριάλιτι, την πρώτη φορά ήμασταν εκκλησία.

Γενικά έχω κλείσει με Άγιο Δομίνικο, ούτε για διακοπές πια» είπε για το νέο ριάλιτι που θα γυριστεί εκεί.

«Με έχουν ενοχλήσει 1 εκατομμύριο φορές πράγματα που λέγονται για εμένα, αλλά έτσι είναι η δημοσιότητα. Είμαι ψύχραιμος για πράγματα που λέγονται για εμένα και δεν ισχύουν», δήλωσε.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, δεν θα έβγαινε ποτέ με κάποια που γνώρισε στα social media, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του παραδοσιακό, ενώ παραδέχτηκε πως έχει ψάξει κινητό.

«Μου αρέσει το φλερτ από κοντά όχι από το πληκτρολόγιο» είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω φοβερή σχέση με τη μικρή. Η κόρη μου είναι 9,5 χρονών και έχουμε επικοινωνία, είμαστε φίλοι. Στα πρώτα φλερτ της κόρης μου, πιστεύω θα αισθανθώ περίεργα. Οι μπαμπάδες δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλα», δήλωσε.

Όσον αφορά για την προσωπική του ζωή δήλωσε πως ασχολείται μόνο με την κόρη του, τη δουλειά και τους φίλους του.

«Προσωπική ζωή μηδέν, ναι. Εάν έρθει στην προσωπική μου ζωή μου κάτι δεν θα ήθελα καθόλου να δημοσιοποιηθεί», ξεκαθάρισε.