Στάθης Σχίζας: «Αισθάνθηκα πολύ “μικρός” μπροστά της»
Πρωινές εκπομπές

Στάθης Σχίζας: «Αισθάνθηκα πολύ “μικρός” μπροστά της»

Στάθης Σχίζας: «Αισθάνθηκα πολύ “μικρός” μπροστά της»

Όσα είπε για την προσωπική του ζωή

Στο σπιτικό του άνοιξε ο Στάθης Σχίζας στην εκπομπή, Mega Καλημέρα, και αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και την κόρη του.

«Έχω τσακωθεί στον δρόμο με έναν άνθρωπο που δεν ήξερα και μου απάντησε λόγω αναγνωρισιμότητας: “Τι να σου πω ρε Στάθη;”.

Έχω κάτσει να πιώ καφέ με άγνωστη κυρία μεγάλη σε ηλικία στο Κολωνάκι, τα είπαμε σαν φίλοι, πήραμε όλο το χωριό τηλέφωνο.

Δύσκολο να έκανα κάτι τηλεοπτικά, θεωρώ υπάρχουν πολύ πιο ικανά παιδιά από έμενα και κάποια άλλα παιδιά που έχουν σπουδάσει.

Η κόρη μου δεν ήθελε τίποτα από τον Άγιο Βασίλη, μου είπε μόνο να έχουμε την υγεία μας, εμείς και η οικογένειά μας και όλα τα παιδάκια του κόσμου.

Αισθάνθηκα πολύ “μικρός” μπροστά της. Η μικρή μεγαλώνει σε ένα πολύ καλό περιβάλλον με τη μητέρα μου και τη μαμά της φυσικά. Θεωρώ ότι δίνουμε όλοι το 100%.

Έχω ανάγκη από πολλή ηρεμία στα προσωπικά μου. Διαχειρίζομαι το φλερτ ευγενικά. Δεν μου αρέσει να με φλερτάρουν, με απωθεί.

Προτιμώ ο άντρας να είναι ο κυνηγός και να φλερτάρει, παρά η γυναίκα. Να σου δώσω το πράσινο φως, αλλά όχι να ξεκινήσει αυτή, να υπάρχει το φλερτ, αλλά όχι να σε φλερτάρει η γυναίκα.

Είναι σαν να σε “ευνουχίζει”. Είμαι λίγο πιο παραδοσιακός».

Διαβάστε επίσης

Demy: «Έχω φτάσει σε ακραία πράγματα. Έλεγε μια γνωστή μου σχέση ότι είμαστε φίλοι γιατί..»