Στάθης Σχίζας: «Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλει να γίνει μητέρα»
Πρωινές εκπομπές

Στάθης Σχίζας: «Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλει να γίνει μητέρα»

Στάθης Σχίζας: «Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλει να γίνει μητέρα»

Τι είπε για την πρώην σύντροφό του και την απόφασή της

Για τη συμμετοχή του στο J2US, αλλά και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την απόφασή της να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων, μίλησε στο Πρωινό Σουσού ο Στάθης Σχίζας.

«Οι πρόβες καλά πάνε, καλός μαθητής είμαι, το θέμα είναι να βγει και στη φωνή, θα δούμε. Δεν θεωρώ άδικο ούτε δίκαιο, μου περνάει αδιάφορο αν κάποιοι είναι ήδη τραγουδιστές. Είναι μια γιορτή. Ο κόσμος αποφασίζει έτσι κι αλλιώς», δήλωσε αναφορικά με το J2US ο Στάθης Σχίζας.

Για το αν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συμμετάσχει στο Real Houseeifes, απάντησε: «Μια χαρά, γιατί όχι; Είναι εύκολη στη συγκατοίκηση, δοτική, μαγειρεύει κιόλας. Μια χαρά θα τα πάει».

Για την κρυοσυντήρηση ωαρίων που θα κάνει: «Δεν μου το είχε εκφράσει, το είχαμε συζητήσει γενικά. Όπως είπε και η ίδια, όντως θεωρώ ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει στον εαυτό της και αυτή και κάθε γυναίκα. Θέλει να γίνει μητέρα».

Για το αν έχει κάτι τηλεοπτικά στο μυαλό του: «Δεν το σκέφτομαι καν. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα, δεν ξέρω. Δεν νομίζω σε πάνελ, υπάρχουν άλλα παιδιά εκεί που έχουν σπουδάσει, εμένα δεν μου ταιριάζει, δεν το έχω να σχολιάζω την επικαιρότητα».

Διαβάστε ακόμα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή – «Τη φλερτάρει έντονα πρώην σύντροφος τραγουδίστριας»