Στάθης Σχίζας: «Καρφώνει» την Κατερίνα Δαλάκα – «Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται»
Πρωινές εκπομπές

Στάθης Σχίζας: «Καρφώνει» την Κατερίνα Δαλάκα – «Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται»

Στάθης Σχίζας: «Καρφώνει» την Κατερίνα Δαλάκα – «Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται»

Ο πρώην παίκτης του Survivor χαρακτήρισε «αβάσιμη» την ανακοίνωση της οικογένειάς της

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκη και τη σχέση της με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, απάντησε ο Στάθης Σχίζας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μετά μάλιστα και από την ανακοίνωση της οικογένειας της παίκτριας που διαψεύδει την οποιαδήποτε σχέση της με τον Τούρκο παραγωγό.

«Νομίζω πως είναι αβάσιμη η ανακοίνωση της οικογένειας και όχι τα λεγόμενα των άλλων. Κατά την ταπεινή μου άποψη. Στην ουσία δεν είπαμε και κάτι, είπαμε ότι έχει μια καλή σχέση με την παραγωγή. Αυτό είπαμε. Όλοι οι παίκτες έχουμε καλή σχέση με την παραγωγή. Οπότε ας μην πιάνονται από κάτι τέτοιο. Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται. Εγώ αυτό ξέρω», δήλωσε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Επιπλέον, εδώ που τα λέμε, εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος στη ζωή μου τα λέω λίγο ανοιχτά, όπως τα σκέφτομαι, δεν κρύβομαι και δεν σκέφτομαι πως θα φανεί ή δεν θα φανεί κάτι. Λέω πάντα αλήθειες. Η ίδια η Κατερίνα, μπορούν να το επιβεβαιώσουν και 40 παίκτες που ήταν μέσα στο παιχνίδι, μας έλεγε και εντός και εκτός παιχνιδιού για οτιδήποτε κι αν γινόταν “θα πάρω εγώ τον Ατζούν. Αλήθεια, μόνη της το έλεγε οπότε ό,τι έχει ειπωθεί, έχει ειπωθεί με δική της υπαιτιότητα», πρόσθεσε.

«Η ίδια μας έχει δώσει το δικαίωμα να τα λέμε αυτά και τα ξέρουμε όλοι οι παίκτες, απλά εγώ βγήκα και μίλησα πρώτος και απ’ ότι βλέπω πλέον μιλάνε και άλλοι παίκτες» για να καταλήξει.

Διαβάστε ακόμα

Στάθης Σχίζας: «Δεν πέταξα σπόντες για Δαλάκα και Ασημίνα, ευθέως μίλησα»