Σταύρος Νικολαΐδης: «Ο Μάρκος θα ήταν εξαιρετικός στην Επίδαυρο. Έχουμε δει τα σύστριγκλα»
Πρωινές εκπομπές

Σταύρος Νικολαΐδης: «Ο Μάρκος θα ήταν εξαιρετικός στην Επίδαυρο. Έχουμε δει τα σύστριγκλα»

Σταύρος Νικολαΐδης: «Ο Μάρκος θα ήταν εξαιρετικός στην Επίδαυρο. Έχουμε δει τα σύστριγκλα»

Τι είπε για τη συνεργασία τους, αλλά και για τον γιο του

Ο Σταύρος Νικολαΐδης βρέθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» για τον γιο του, την παράστασή του, τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή και τη στήριξη που θα προσφέρει στον Νίκο Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής.

«Θέλω δεν θέλω θα ξαναδείτε τα “Εγκλήματα” και τον “Μιχαλάκη”, δεν είναι δικό μου», είπε με χιούμορ για τις επαναλήψεις των σειρών ο ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν έχω πρόβλημα, καλό είναι να σε θυμάται ο κόσμος, να ανανεώνεται η μνήμη. Αυτές οι καλές στιγμές γιατί να χάνονται; Γιατί να μην τις ξαναβλέπουμε;».

Για τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή: «Έχω πολύ ωραία σχέση, τον αγαπάω. Ήταν η δεύτερη φορά που με εμπιστεύτηκε. Τη μία χρονιά που δεν έπαιξε στο Περοκέ και έκανε μιούζικαλ στο Ακροπόλ, ήθελε έναν καλό κωμικό για τη θέση του και πήρε εμένα. Αυτό του το αναγνωρίζω. Είναι τελειομανής σε υπερβολικό βαθμό, αλλά θέλει να περνάνε όλα από τα χέρια του και να έχουν την προσωπική τους σφραγίδα κι αυτό το καταλαβαίνω».

«Όταν ξεκίνησα εγώ, ντρεπόμασταν να πούμε στους θεατρικούς σκηνοθέτες ότι παίζουμε τηλεόραση και ειδικά σε καθημερινά σίριαλ. Δεν μας έπαιρναν. Τώρα όλοι αυτοί, ψάχνουν να βρουν πιο νέο παιδί παίζει σε καθημερινή σειρά, για να τον πάρουν να πρωταγωνιστήσει σε δύσκολα έργα. Δεν υπάρχει κανείς να κρίνει την ποιότητα κανενός. Υπάρχει χώρος για όλους, ότι δεν σου αρέσει δεν το βλέπεις. Το ότι ο Μάρκος τόσα χρόνια είναι στις καρδιές μιας μερίδας κόσμου, κάτι λέει. Ο Μάρκος θα ήταν εξαιρετικός σε μία αριστοφανική κωμωδία, έχουμε δει στην Επίδαυρο τα σύστριγκλα», πρόσθεσε.

Για τον γιο του, τόνισε: «Ωρίμασα ο ίδιος ως άνθρωπος, πάρα πολύ απότομα. Εγώ και η γυναίκα μου ήμασταν πολύ συνειδητοποιημένοι στο ότι θέλουμε να κάνουμε παιδί λόγω την προϊστορίας που είναι γνωστή… και αυτό είναι συμβουλή προς όλους τους νέους γονείς. Αποφασίζεις πως όταν κάνεις παιδί – τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια – ο εαυτός σου έρχεται πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα».

Για τη ζωή του ως πατέρας, πρόσθεσε: «Πάντα έχεις ένα τρίτο πρόσωπο που ρουφάει από την αγάπη σας, από τον χρόνο σας, τις αγκαλιές σας. Αγκαλιάζω τη γυναίκα μου και.. τσουπ τρέχει κι ένα πλασματάκι να μπει ανάμεσά μας».

Διαβάστε ακόμα

Τριαντάφυλλος για Βασάλο και την παρέα του: «Έλα μωρέ τώρα… Πού είναι η αληθινή φιλία;»