Σταύρος Σβήγκος για Έρωτα φυγά: «Τα νούμερα τηλεθέασης δεν με αγχώνουν»
Πρωινές εκπομπές

Σταύρος Σβήγκος για Έρωτα φυγά: «Τα νούμερα τηλεθέασης δεν με αγχώνουν»

Σταύρος Σβήγκος για Έρωτα φυγά: «Τα νούμερα τηλεθέασης δεν με αγχώνουν»

Όσα είπε με αφορμή την πρεμιέρα της νέας παράστασης που πρωταγωνιστεί

Στην εκπομπή, Fay’s Time, παραχώρησε συνέντευξη ο Σταύρος Σβήγκος με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης, November, που πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός μίλησε για τα ψευδή δημοσιεύματα αλλά και τοποθετήθηκε εκ νέου για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον χαρακτήρα. Μόνο στη χαοτική σκέψη και στο χάος που έχω μάθει να ζω. Βλέπουμε τους ανθρώπους της εξουσίας που κατακτούν μια καρέκλα πόσο μακριά είναι από τον λαό, πόσο δεν τους ενδιαφέρει ο λαός και πως κάνουν τα πάντα για το δικό τους όφελος. Την ίδια πολιτική έχουμε και στην Ελλάδα. Είναι πολύ επίκαιρο! Και με τους πολέμους που έχουμε τώρα. Και με το ότι πόσο ντροπιαστικό είναι να παίρνει ένας άνθρωπος το μέρος του Ισραήλ ενώ αφανίζεται μια ολόκληρη χώρα και η στάση της Ελλάδος.

Όσο κάναμε πρόβες δούλευα καθημερινά 15 ώρες. Έπαιρνα και το παιδί μου για να τον βλέπω! Τα νούμερα δεν με αγχώνουν, τα ακούω από τους άλλους. Χαίρομαι που πάει καλά αλλά το ίδιο θα παίζαμε και με το 10%. Έτσι και αλλιώς δεν είναι κάτι ρεαλιστικό έτσι όπως γίνονται οι μετρήσεις, που είναι θολό.

Άμα μου φέρνει πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή, στο ποιος είμαι στη γειτονιά μου με ενοχλούν τα ψευδή δημοσιεύματα. Ή όπως έγινε και με τη δουλειά μου που είπαν ότι παραιτούμαι από τον Έρωτα Φυγά».

«Ο γιος μου με είχε ρωτήσει για τον νονό του, Μιχάλη Οικονόμου, πως γίνεται το παιδί του να έχει δύο μπαμπάδες. Του εξήγησα ότι γίνεται πως όπως εσύ έχεις μαμά και μπαμπά, αυτός έχει μπαμπά και μπαμπά. Είναι βιολογικά διαφορετικά που θα στα εξηγήσω αργότερα. Το θέμα είναι η αγάπη και να μη γεμίζουμε τα παιδιά κόμπλεξ.

Θα χαρώ πολύ αν παραιτηθεί ο Βορίδης. Είμαι ένας άνθρωπος που πολιτικά ειδικά έχουμε χιλιόμετρα απόσταση. Στο παρελθόν συμμετείχε και σε ακροδεξιές οργανώσεις. Δεν πιστεύω ότι παραιτείται εύκολα κάποιος από αυτούς. Όπως περίμενα να παραιτηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη δήλωσή του για τα Τέμπη. Περίμενα για τα μάτια του κόσμου να τον διώξουν από το κόμμα ή ο ίδιος να είχε καταλάβει τι είχε κάνει και να παραιτηθεί. Αλλά βλέπω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν φεύγουν ποτέ».

Διαβάστε επίσης

Σταύρος Σβήγκος: «Έγραφαν ότι παραιτούμαι από τον “Έρωτα φυγά”. Μου δημιούργησαν πρόβλημα με τα συμβόλαια»