Σταύρος Ζαλμάς: «Χτυπούσε το τηλέφωνο κάθε 30 δευτερόλεπτα. Έφτασα μέχρι τον εισαγγελέα»
Πρωινές εκπομπές

Σταύρος Ζαλμάς: «Χτυπούσε το τηλέφωνο κάθε 30 δευτερόλεπτα. Έφτασα μέχρι τον εισαγγελέα»

Σταύρος Ζαλμάς: «Χτυπούσε το τηλέφωνο κάθε 30 δευτερόλεπτα. Έφτασα μέχρι τον εισαγγελέα»

Όσα εξομολογήθηκε στην Ελένη Τσολάκη και το Πρωινό Σουσού

Καλεσμένος στην εκπομπή, Πρωινό Σουσού, βρέθηκε ο Σταύρος Ζαλμάς και μιλά για την δημοσιότητα που έλαβε από το Άγγιγμα ψυχής, την έντονη έκφραση θαυμασμού από μια θαυμάστριά του αλλά και τον Έρωτα Φυγά.

Ο τηλεοπτικός Στέφανος μιλά για την αγάπη του με τη Μαργέτα που καταφέρνει μέσα στον χρόνο να μείνει ανεξίτηλος παρά τα προβλήματα που έχουν προκύψει ανά διαστήματα.

«Είμαστε λίγο παλιοί εμείς και θυμόμαστε πως ήταν τα πράγματα κάποτε. Τα αισθήματα ήταν πιο μεγεθυμένα, υπήρχε ένα μυστήριο και τώρα έχουν απομυθοποιηθεί πολλά. Ο τρόπος ο δικός μου δεν άλλαξε γιατί έρχομαι από παλιά και έχω τη γεύση για το πως τα βίωνα. Μαζί με την πρόοδο της επιστήμης πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Έχει αποκατασταθεί η ανθρώπινη επαφή με το κινητό. Βλέπω νέους να είναι αυτάρκεις, είναι όλη μέρα με το κινητό. Δεν χρειάζεται καν να φλερτάρουν γιατί το κάνουν μέσα από το κινητό. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ζούμε σε μια πλασματική πραγματικότητα. Το κινητό είναι ένα ψυχρό πράγμα που έχει μπει δυστυχώς πολύ στη ζωή μας, επιτρέψαμε να μπει στη ζωή μας. Ελπίζω όταν κάποια στιγμή βαρεθούν οι άνθρωποι ίσως καταλάβουν ότι πρέπει να γυρίσουν πίσω και να αποκαταστήσουν τη σχέση τους με τους ανθρώπους και τη φύση.

Ευχαριστιόμασταν και το φλερτ. Πριν προχωρήσουμε στα περαιτέρω υπήρχε το φλερτ, το χτυποκάρδι, η αγωνία πότε θα ιδωθούμε, το πλησίασμα πως θα γίνει. Είναι μια διαδικασία απολαυστική και γράφει μέσα σου για τη συνέχεια. Επώδυνο είναι όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση και προδοσία. Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες με πολύ πάθους, μεγάλη απόλαυση και χαρά και αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη για αυτό. Αλλά είμαι τυχερός που έχω ζήσει και τον πόνο της προδοσίας. Ο πόνος σε κάνει πιο σοφό από ότι είσαι, σε στρογγυλεύει και σε κάνει πιο μαλακό. Και από την άλλη μεριά το τσουβάλι του ηθοποιού πρέπει να είναι γεμάτο από εμπειρίες, να βουτάει το χέρι του και να βγάλει αυτό που χρειάζεται.

Τις στιγμές που ήμουν σε μεγάλη επιτυχία, ήμουν μόνος μου. Δεν χώριζα λόγω της μεγάλης επιτυχίας, αλλά έτυχε. Την επιτυχία τη μοιράζομαι με τους πολύ λίγους που είναι φίλοι μου. Την μοναξιά δεν την επιλέγω γιατί μου αρέσει η ανθρώπινη συντροφιά αλλά έχω την ικανότητα να απολαμβάνω την μοναξιά μου. Είναι πολλές ώρες που είμαι μόνος μου, ειδικά όταν ταξιδεύω.

Ποτέ δεν προκάλεσα τη δημοσιότητα στην ιδιωτική μου ζωή. Δεν προκάλεσα τα Μέσα ή τις εφημερίδες ή τα περιοδικά. Προσπάθησα να τα κρατήσω μακριά γιατί η δημοσιότητα πληγώνει την προσωπική ζωή. Από την άλλη, προκάλεσα τη δημοσιότητα για να μιλήσω για μια δουλειά. Αλλά στην προσωπική μου ζωή ήθελα να είναι εντελώς έξω η προσωπική μου ζωή. Ούτε πήρα κάποιο τηλέφωνο να πω “το βράδυ θα είμαι εκεί”».

«Με έπαιρνε τηλέφωνο κάθε 30 δευτερόλεπτα»

«Τα νούμερα που έκανε τότε το Άγγιγμα ψυχής πλέον δεν υπάρχει. Μεγάλη θεαματικότητα και τεράστια προβολή δική μου. Στην περίπτωση του ιερέα υπήρχε το προηγούμενο του Africa και ήξερα τι θα αντιμετωπίσω και πως θα το διαχειριστώ μέσα μου. Αλλά όσο και να ήξερα πως να το διαχειριστώ, όταν είσαι δημοφιλής είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Υπάρχει η παρτίδα του κόσμου που θα σε κάνει να χαρείς αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά που θα φερθεί με ένα τρόπο που θα αισθανθείς άσχημα. Είτε αγένεια, είτε άγγιγμα μέχρι και καταστάσεις που είναι ψυχοπαθητικές.

Έφτασα μέχρι και στον εισαγγελέα αλλά τότε η τεχνολογία ήταν στα γεννοφάσκια της. Δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε αλλά σταμάτησε. Δεν φοβήθηκα  αλλά είναι ενοχλητικό να χτυπάει το τηλέφωνο κάθε 30 δευτερόλεπτα. Από άνθρωπο που δεν ξέρεις και έχεις καταλάβει ότι δεν είναι καλά ψυχικά. Έχει πάθει μονομανία, έχει τα χρήματα για να μη δουλεύει και μετά από 1-2 χρόνια ευτυχώς σταμάτησε. Δεν βρέθηκε! Κάποια στιγμή έκανε πρόβα στο θέατρο και με πήρε και μου είπε “Θα έρθω να σε δω. Και θα έρθω στο καμαρίνι σου και όταν θα σου δώσω το χέρι σου δεν θα ξέρεις ότι θα είμαι εγώ”».

Διαβάστε επίσης

Έρωτας φυγάς – Twitter: «Ιάσονα αγόρι μου, είσαι ένα κινούμενο red flag»