Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το πρωινό του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Πρωινές εκπομπές

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το πρωινό του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το πρωινό του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Η «Super Κατερίνα» έχει αναλυτικά τη λίστα με το πρωινό του Στέφανου Κασσελάκη

Ό,τι έχει να κάνει σε σχέση με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, αφορά τις τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες καθημερινά ψάχνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για το νέο πολιτικό πρόσωπο που απασχολεί τον κόσμο τις τελευταίες ημέρες.

Μετά την παραγγελία πίτσας του Στέφανου Κασσελάκη, αυτή τη φορά, η εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκάλυψε το πρωινό που προτιμά ο υποψήφιος για την αρχηγία, αλλά και ο σύντροφός του, Tyler.

Συγκεκριμένα, στο πρωινό του Κασσελάκη συμπεριλαμβάνονται δύο fitness ομελέτες, chocolate protein oats και δύο protein booster, ανέφεραν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ πρόβαλαν και τον ίδιο στο γυμναστήριο, κατά τη διάρκεια των ασκήσεων που πραγματοποιούσε.

«Του είπα “είσαι τρελός”»

Ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη, Στέλιος, μίλησε για πρώτη φορά για εκείνον και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή του.

Για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, ο Στέλιος Κασσελάκης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μου το είπε λίγο πριν το ανακοινώσει. Του λέω “είσαι τρελός”. Εγωιστικά τον ήθελα κοντά μου στην Αμερική. Προφανώς και στεναχωριέμαι με τα αρνητικά σχόλια για την οικογένειά μου».

Για τη στιγμή που του παρουσίασε τον σύντροφό του, Tyler: «Του είπα ότι “σ’ αγαπάω με οποιονδήποτε άνθρωπο και να έχεις στη ζωή σου”. Η μητέρα μας υπάρχει περίπτωση να έρθει, απλά φοβάται και τα media. Όλη αυτή η φήμη ίσως είναι πολύ».

Διαβάστε ακόμα

Αδερφός Κασσελάκη: «Του είπα “είσαι τρελός”, όταν μου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα»