Στράτος Τζώρτζογλου για Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μου κακοφάνηκε που με είπε εγωπαθή»
Πρωινές εκπομπές

Στράτος Τζώρτζογλου για Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μου κακοφάνηκε που με είπε εγωπαθή»

Στράτος Τζώρτζογλου για Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μου κακοφάνηκε που με είπε εγωπαθή»

Ο ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της συναδέλφου του

Για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Βάνα Μπάρμπα και αφορούσαν το πρόσωπό του, ρωτήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος παρά την αρχική του αμηχανία, ξεκαθάρισε τα πράγματα.

«Με τον Στράτο είχα πιο πολλούς τσακωμούς. Ο Στράτος ήθελε να είμαι στην ώρα μου, που εγώ πάντα αργούσα, επίσης δεν διάβαζα το σενάριο, έλεγα δικά μου λόγια. Ο Στράτος ήταν εγωπαθής τότε, ήταν όλη την ώρα να κοιτάξει να φαίνεται ο εαυτός του πιο πολύ από όλους», είχε δηλώσει η Βάνα Μπάρμπα.

«Με τη Βάνα αγαπιόμαστε πολύ, είναι και κουμπάρα μας. Δεν ξέρω… Δεν είχαμε πραγματικά αψιμαχίες, καβγάδες και τέτοια… Δεν ξέρω, τώρα θα την ρωτήσω κιόλας τι εννοούσε», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Δεν μου κακοφάνηκε γιατί η Βάνα τα λέει με αγάπη και πιθανόν να μετέφερε κάποια συγκεκριμένη μνήμη της από εκείνη την εποχή. Δεν είχαμε όμως συχνούς καβγάδες», πρόσθεσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Μαριόλα: «Το μάτι μου έγινε επιθετικό»

Δηλώσεις έκανε και η σύζυγος του ηθοποιού, Σοφία Μαριόλα, η οποία τόνισε αρχικά ότι το ζευγάρι έχει γίνει λίγο περισσότερο του σπιτιού, γι αυτό δεν εμφανίζεται συνέχεια σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Για το αν έχουν φλερτάρει τον σύζυγό της, μπροστά στα μάτια της, απάντησε: «Έγινε πρόσφατα, το καλοκαίρι. Από τη μία μου άρεσε, με κολάκευσε, γιατί είναι ο άνθρωπός μου, από την άλλη το μάτι μου έγινε επιθετικό».

Για το ενδεχόμενο ενός παιδιού: «Εντάξει, γιατί όχι; Η αλήθεια είναι ότι όσο μεγαλώνω κι εγώ νιώθω πιο κοντά σε αυτό. Με το καλό, πρώτα ο Θεός».

Διαβάστε ακόμα

Βάνα Μπάρμπα: «Είχα πολλούς τσακωμούς με τον Τζώρτζογλου. Ήταν εγωπαθής»