«Super Κατερίνα»: «Κοκκίνισε» από τα νεύρα του ο Γιάννης Πουλόπουλος
Πρωινές εκπομπές

«Super Κατερίνα»: «Κοκκίνισε» από τα νεύρα του ο Γιάννης Πουλόπουλος

«Super Κατερίνα»: «Κοκκίνισε» από τα νεύρα του ο Γιάννης Πουλόπουλος

Εξερράγη ο δημοσιογράφος με μια κουβέντα του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Super Κατερίνα», μετά την κουβέντα που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ακούγοντας τις δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά, ο οποίος μίλησε για «αθώωση« του Γιώργου Κιμούλη.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι δεν θα έπρεπε να ενοποιούνται όλες οι υποθέσεις, όπως για παράδειγμα του Γιώργου Κιμούλη με του Αλέξη Γεωργούλη, με τον δημοσιογράφο να γίνεται έξαλλος, καθώς θεώρησε ότι αυτό προσβάλλει και τον ίδιο και την εκπομπή, αφού όπως είπε, με πολύ κόπο έχουν προσπαθήσει να κρατήσουν αποστάσεις από όλες τις υποθέσεις.

«Δεν τους ενοποίησε κανένας και μη μιλάς για την εκπομπή σε παρακαλώ πολύ γιατί έχουμε κρατήσει αποστάσεις με πάρα πολύ κόπο και ειδικά εγώ» φώναζε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Στο πλατό ακούστηκε το χαρακτηριστικό σήμα από το Big Brother, με τον δημοσιογράφο να εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο.

«Όχι, δεν είναι παιδιά ριάλιτι αυτό, λυπάμαι πάρα πολύ αν το βλέπετε έτσι. Ένα λεπτό, έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατάμε τις αποστάσεις, ούτε έχουμε κάνει εδώ ποτέ τηλεδικαστήριο. Και εγώ ειδικά, ως συντονιστής της εκπομπής τα προηγούμενα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη:

«Απαντάω στον Αντρέα, άκουσες τι είπε;» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος και συνέχισε: «Συγγνώμη αλλά έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια σε αυτή την εκπομπή για να μη γίνει τηλεδικαστήριο. Δεν μπορώ να ακούω αυτό το πράγμα».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ζήτησε από τον Θέμη Μάλλη και τον Νίκο Κοκλώνη να κάνουν αύξηση στον Γιάννη Πουλόπουλο γι αυτό το ξέσπασμα και τον ρώτησε γιατί θίχτηκε τόσο πολύ.

«Ναι, με έθιξε. Γιατί να μη με θίξει; Δε κατάλαβα. Έκανα από πέρυσι τον συντονισμό της εκπομπής; Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι αυτό; Καλά Αντρέα, τα βλέπεις όλα αστεία… Σε διορθώνω, δεν δέχεσαι να σε διορθώνει κάποιος» απάντησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Μάλιστα, παρά τις προσπάθειες και της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και του υπόλοιπου πάνελ να τον ηρεμήσουν και να του εξηγήσουν ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον πείραζε, εκείνος δεν έριχνε τους τόνους και μάλιστα είπε στην παρουσιάστρια:  «Παιδιά τώρα αλήθεια; Προσβάλλεται όλη η εκπομπή αυτή τη στιγμή και πρέπει να πάρεις κι εσύ Κατερίνα θέση σε αυτό» είπε.