Super Κατερίνα: Στα κάγκελα Πουλόπουλος – Μικρούτσικος με τον Καραγιάννη – «Είσαι γεύση από Μεσαίωνα!»
Πρωινές εκπομπές

Super Κατερίνα: Στα κάγκελα Πουλόπουλος – Μικρούτσικος με τον Καραγιάννη – «Είσαι γεύση από Μεσαίωνα!»

Super Κατερίνα: Στα κάγκελα Πουλόπουλος – Μικρούτσικος με τον Καραγιάννη – «Είσαι γεύση από Μεσαίωνα!»

Ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη έφερε μεγάλη ένταση στην εκπομπή

Η Κασσελακιάδα έφερε ένταση και αντιπαραθέσεις στη Super Kατερίνα ειδικά όταν σε σύνδεση βγήκε ο γνωστός Ανδρέας Καραγιάννης που έβαλε κατά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επειδή δημοσιοποίησε τον επικείμενο γάμο του.

Στο πάνελ ήταν και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο οποίος αποκάλεσε «πολιτικό μηδενικό» τον Στέφανο Κασσελάκη και ότι «μας δουλεύει».

«Εργαλειοποιεί την ομοφυλοφιλία του» είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που ξεκαθάρισε ότι είναι αντίθετος στην τεκνοθεσία των ομοφυλοφίλων και τις παρένθετες μητέρες.

«Δεν πρέπει να αποφανθεί η επιστημονική κοινότητα για αυτά;» ήταν το αδιανόητο επιχείρημα του Ανδρέα Καραγιάννη.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έπιανε το κεφάλι του με όσα άκουγε.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο  όταν αναγνώστηκε η δήλωση του αρχιμανδρίτη Μισσού, εκπροσώπου του Πατριαρχείου, που αποκάλεσε «γεροντοκόρη» τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Παραδόξως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαφώνησε με την ειρωνεία του αρχιμανδρίτη ο κ. Καραγιάννης όμως έβαλε κατά Κασσελάκη που δημοσιοποίησε τον γάμο του.

«Σου χάλασε κάτι από το πρόγραμμα ο κ. Κασσελάκης επειδή θα παντρευτεί; Πριν από λίγο λέγατε ότι το θέλετε και κρυφό. Αποφασίστε λίγο τι θέλετε, θέλετε να είμαστε κρυφοί να μην λέμε τίποτα για τη σεξουαλική μας ζωή; Δεν θα σου δώσουμε και λογαριασμό!» ήταν τα λόγια του Γιάννη Πουλόπουλου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας από την άλλη τόνισε ότι το μήνυμα Κασσελάκη προς την κυβέρνηση είναι ότι ένας πολίτης της χώρας δεν μπορεί να παντρευτεί εκεί που επιθυμεί και αναγκάζεται να πάει στην Αμερική.

Αποστομωτική ήταν η απάντηση Μικρούτσικου στον κ. Καραγιάννη για τα λεγόμενά του: «Είσαι γεύση από Μεσαίωνα με όλη μου την αγάπη! Αυτά που λες είναι η προέκταση της Ιεράς Εξέτασης»