Super Κική: «Όλες αυτές οι ψευτοφεμινίστριες και τα #metoo όταν ζήτησα στήριξη, εξαφανίστηκαν. Έκαναν τον “Αλέκο” όλες μαζί»
Πρωινές εκπομπές

Super Κική: «Όλες αυτές οι ψευτοφεμινίστριες και τα #metoo όταν ζήτησα στήριξη, εξαφανίστηκαν. Έκαναν τον “Αλέκο” όλες μαζί»

Super Κική: «Όλες αυτές οι ψευτοφεμινίστριες και τα #metoo όταν ζήτησα στήριξη, εξαφανίστηκαν. Έκαναν τον “Αλέκο” όλες μαζί»

Τι είπε για τα όσα έζησε στα κρατητήρια

Για τη σύλληψή της, μετά το περιστατικό βίας με τον πρώην σύντροφο της κολλητής της φίλης και συνεργάτιδας, μίλησε η Super Κική, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τα όσα έζησε στα κρατητήρια, αλλά και στη βοήθεια που ζήτησε και δεν έλαβε ποτέ από τις γυναίκες που στηρίζουν το #metoo.

«Είμαι στα καλύτερά μου, δίνω 200 ευρώ την εβδομάδα στον ψυχολόγο. Έχω μαυρίλα πολύ το τελευταίο διάστημα, έχω τη λεγόμενη ¨χαρούμενη κατάθλιψη” που είναι μόνιμη. Τελευταία, αυτά που έγιναν με τις αστυνομίες και με όλα αυτά, ήταν πολύ αχρείαστο για εμένα, τρελή δοκιμασία. Θα έπρεπε να μου ζητάνε συγγνώμη όλοι, ούτε καν να είναι ουδέτεροι. Ξαφνικά βρέθηκα στα κρατητήρια. Έδερνε τη φίλη μου από το πρωί μέχρι το βράδυ ένας και βρέθηκα στα κρατητήρια», δήλωσε αρχικά η γνωστή influencer, στη «Super Κατερίνα».

Για το #metoo: «Δεν συζητώ για τις ψευτοφεμινίστριες, τα #metoo και τα “ψου ψου”. Όλα ψέματα, για πότε εξαφανίστηκαν όλες αυτές. Δηλαδή μόνο αν είχα πεθάνει εγώ ή αυτή, θα έβγαιναν με τα σουτιέν. Ζήτησα υποστήριξη από εκεί, που εγώ έχω στηρίξει πολλές φορές και να δω να κάνουν τον “Αλέκο” όλοι μαζί;».

Για τα περιστατικά βίας: «Μπαινόβγαινε αυτός κι έσπαγε τζαμαρίες, τις μύτες, όλα, χαμός. Πέρναμε την αστυνομία να έρθει, κάναμε περιοριστικά, μηνύσεις τίποτα. Μια φορά τον πήραν μέσα για μία μέρα και αυτό για ναρκωτικά. Και 8 το πρωί, γίνεται αυτό το συμβάν, να με παίρνει το μωρό και να κλαίει, τρώει ξύλο από τον περαστικό και λένε όλοι “η Super Κική έβαλε μπράβο;”. Κατηγορία πιο τσάμπα στη ζωή μου δεν έχω δει».

Για τα κρατητήρια: «Τα έχω όλα βίντεο. Δεν μπορείς να φανταστείς που ζούσαμε, που έχω ξαναπάει κρατητήριο πολλές φορές. Αυτό το χάλι, να μην έχει λάμπα πουθενά».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον οποίο έβλεπε μικρή και έλεγε στη μητέρα της ότι θέλει να γίνει σαν εκείνον. «Θα ξαναδούλευα με τον Γρηγόρη. Τη θέση που είχα στο 2night Show δεν θα την είχα, εκτός κι αν με άφηναν χωρίς λουριά».

Για το αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια: «Είμαι κατά του γάμου. Αχρείαστη διαδικασία, πεταμένα λεφτά, δεν υπάρχει λόγος. Μεγάλα λόγια λέω πάλι… Δεν είναι υποχρεωτικό να κάνουμε όλοι παιδιά, δεν θέλω κιόλας. Είναι καταδίκη αυτό το πράγμα, να παντρευτώ και όλη μέρα να έχω έναν μέσα στο σπίτι μου και ένα παιδί να τρέχει δεξιά κι αριστερά, οκ. Υπάρχουν και στιγμές ευτυχίας αλλά δνε νομίζω ότι αυτό είναι το ιδανικό. Έχω σκεφτεί να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά ταλαιπωρία, πολύ χαρτούρα, εγώ δεν έχω πάει ούτε στην εφορία».