Survivor 2024: Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster απαντούν για το εάν θα πάνε στο ριάλιτι επιβίωσης
Πρωινές εκπομπές

Survivor 2024: Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster απαντούν για το εάν θα πάνε στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor 2024: Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster απαντούν για το εάν θα πάνε στο ριάλιτι επιβίωσης

Το σχέδιο στρατηγικής που «οργάνωσαν» για να εκτοπίσουν τους συμπαίκτες τους

Το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor 2024, έρχεται δυναμικά στις αρχές της νέας χρονιάς, με τις συναντήσεις να έχουν ήδη γίνει για τους συμμετέχοντες.

Ο Acun σε δηλώσεις του ανακοίνωσε και τις αλλαγές που θα υπάρξουν στον φετινό κύκλο ιδίως στο κομμάτι της ψηφοφορίας.

Πλέον, η ψηφοφορία θα γίνεται από τους ίδιους τους παίκτες και όχι από το κοινό που ίσχυε στα προηγούμενα.

«Θα βγει στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιοι παλιοί παίκτες γιατί ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες.

Έρχονται μεγάλες αλλαγές φέτος, όχι sms. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι μια αγωνιστική χρονιά και κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Αν χάσει αποχωρεί.

Φυσικά θα υπάρχουν τα Συμβούλια και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ 2 παικτών και θα προέρχονται από τις καλύτερες στιγμές τριών παικτών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Acun.

Survivor 2024: Ραγδαίες εξελίξεις – Καταργείται η ψηφοφορία κοινού! Ο Ατζούν δίνει την ημερομηνία της πρεμιέρας

Τα ονόματα του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster ακούγονται αρκετά συχνά για διάφορα τηλεοπτικά πρότζεκτ, με τους ίδιους να απαντούν αινιγματικά μέσω video στο Youtube.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο κολλητοί φίλοι είχαν συμμετάσχει στο Asia Express και είχαν καταφέρει να φτάσουν μέχρι το τέλος και μάλιστα να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

Σε βίντεο που ανέβασε ο Fipster στο κανάλι του στο Youtube συζητά με τον Βασάλο για την στρατηγική που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν εάν συμμετείχαν στο νέο Survivor.

Εξάλλου, ήδη μια γνωστή τους όπως αποκάλυψαν θα συμμετάσχει και έκαναν συζητήσεις για το πώς θα κινούνταν οι ίδιοι.

Στο Πρωινό Σουσού σχολιάστηκε το εν λόγω βίντεο τονίζοντας ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν φαίνεται να πηγαίνει κάποιος από τους δύο στο ριάλιτι.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μάλιστα, ήταν από τα πρόσωπα που είχε συζητηθεί αρκετά αφού τον ήθελαν σαν παλιό παίκτη αλλά αυτή τη σεζόν βρίσκεται στο Χαμογέλα και πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης

Survivor 2024: Σε ποια πρώην παίκτρια του GNTM έγινε πρόταση;