Survivor All Star – Εύη Σαλταφερίδου: Έκπληκτη με το νέο που έμαθε για τον Ηλία Γκότση – Τι είπε για το περιβόητο χαρτάκι;
Πρωινές εκπομπές

Survivor All Star – Εύη Σαλταφερίδου: Έκπληκτη με το νέο που έμαθε για τον Ηλία Γκότση – Τι είπε για το περιβόητο χαρτάκι;

Survivor All Star – Εύη Σαλταφερίδου: Έκπληκτη με το νέο που έμαθε για τον Ηλία Γκότση – Τι είπε για το περιβόητο χαρτάκι;

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το reality επιβίωσης

Εκτός Survivor All Star έμεινε η Εύη Σαλταφερίδου, η πρώτη παίκτρια που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο μετά την ένωση των δύο ομάδων.

Η παίκτρια των «Κόκκινων» συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της, ενώ παραχώρησε και την πρώτη της συνέντευξη στο «Πρωινό μας», εκεί όπου έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν της μεταφέρθηκε μια πληροφορία για τον Ηλία Γκότση.

«Θετικό πρόσημο έχει η εμπειρία μου στο “Survivor All Star”. Το χάρηκα πολύ. Ό,τι και να έχει γίνει το σβήνω, το αφήνω πίσω και κρατάω μόνο τα καλά», δήλωσε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.

Το unfollow που δεν γνώριζε

Όταν ενημερώθηκε για το unfollow που της έκανε ο Ηλίας Γκότσης, έμεινε έκπληκτη: «Εμένα έκανε unfollow ο Ηλίας; Δεν το ήξερα. Δεν μπορώ να φανταστώ εμένα συγκεκριμένα γιατί με έκανε unfollow, παρόλο που καταλαβαίνω.

Καταλαβαίνω πως ίσως ήθελε να πάρει κάποιος άλλος το μέρος του γιατί συμμετείχαν κι άλλοι άνθρωποι σε αυτά τα πράγματα που ακούστηκαν ότι φταίει ο Ηλίας».

Το χαρτάκι και ο Μπόγδανος

Για το περιβόητο χαρτάκι που εμφανίστηκε σε συμβούλιο και φέρεται να είχε γράψει ο Ηλίας Γκότσης, απάντησε: «Εκείνη την ημέρα σήκωσα το χέρι μου, όχι γιατί συμμετείχα αλλά γιατί ήθελα να πω πως δεν είχε επαφή με κινητό ο Γκότσης. Δεν ήμουν παρούσα σε αυτό το χαρτάκι. Το είδα πρώτη φορά στο συμβούλιο και εξεπλάγην.

Είπα ότι αποκλείεται να έχει γράψει ο Ηλίας Γκότσης το χαρτάκι γιατί δεν ξέρει αγγλικά. Το είπα γιατί πραγματικά το γνωρίζω. Κόβω το χέρι μου γι’ αυτό το πράγμα. Είπα ότι ξέρω πως δεν έγραψε το χαρτάκι ο Ηλίας κι ότι δεν είχε κινητό. Τι παραπάνω να πω για να πάρω το μέρος του φίλου μου; Αυτά γνώριζα, αυτά είπα.

Από εκεί και πέρα όλοι γνωρίζουμε ότι καλώς ή κακώς σε ένα παιχνίδι επιβίωσης αν βρεις σκουπίδια θα μπεις στη διαδικασία να το φας. Όλοι λίγο πολύ το έχουμε κάνει.

Ο Ηλίας ήταν από τους λίγους που έβρισκε και το μοιραζόταν με την ομάδα. Οι υπόλοιποι δεν λειτουργούσαν με αυτόν τον τρόπο. Πολλά από τα άτομα που τον έχουν καταδικάσει δεν πήραν μέρος να μιλήσουν, ενώ έτρωγαν περισσότερο», είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμα

Survivor All Star – Γιώργος Λιανός: Προανήγγειλε την άφιξη Ατζούν με τα… δώρα του και ανακοίνωσε την αποχώρηση Σαλταφερίδου

Survivor: Νέα καλύβα για τους Κόκκινους, «φτωχοί συγγενείς» νιώθουν οι Μπλε

Survivor: Οι Κόκκινοι έχασαν και όμως το θέμα παραμένει ποια θα κοιμηθεί δίπλα στον Βασάλο! «Η Μελίνα, όταν με συμπαθεί ή δεν με συμπαθεί κάποια κοπέλα έχει θέμα»