Survivor All Star – Ηλίας Μπόγδανος: Αποκάλυψε τι έγραψε στο περιβόητο χαρτάκι
Πρωινές εκπομπές

Survivor All Star – Ηλίας Μπόγδανος: Αποκάλυψε τι έγραψε στο περιβόητο χαρτάκι

Survivor All Star – Ηλίας Μπόγδανος: Αποκάλυψε τι έγραψε στο περιβόητο χαρτάκι

Τι είπε για τον Ηλία Γκότση

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου μίλησε για όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ηλίας, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι έγραψε στο περιβόητο χαρτάκι – λίστα με πράγματα που θα ζητούσε από λόκαλ ο Ηλίας Γκότσης.

«Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι τόσο καιρό δεν μπορούσα να τοποθετηθώ. Υπάρχουν πάντα δύο όψεις του νομίσματος. Όταν βγήκα και είδα κάποια πράγματα που ειπώθηκαν , στεναχωρήθηκα λίγο. Αυτό το χαρτάκι, προφανώς και το έγραψα εγώ, το είπα από την πρώτη στιγμή. Το είπα και στην παραγωγή, το γνώριζε, από το πρώτο δευτερόλεπτο τι έχει γίνει. Περνάνε μέρες για να παρθεί μια απόφαση. Δεν κλείνει μια κάμερα και εξαφανίζεται ένας παίκτης. Σε αυτό το διάστημα εννοείται πώς υπήρχαν συζητήσεις.

Εγώ αυτό που έκανα ήταν να πω αυτό ακριβώς που συμβαίνει. Η παραγωγή γνώριζε. Δεν ήταν ή ο Ηλίας ή εγώ και ξαφνικά έφυγε ο Γκότσης. Ήταν φίλος στο παιχνίδι, δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε, δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Δεν νιώθω κάποια κακία ή πικρία. Από ότι κατάλαβα και είδα κι εγώ ο Γκότσης νιώθει.

Εγώ εκείνη τη μέρα κλήθηκα να μεταφράσω ένα χαρτί που ήρθε από έναν άνθρωπο. Έγραψα καφές, τσιγάρα, μπισκότα. Ποιος πληρώνει; Αυτός που πλήρωνε πάντα. Αυτό μου είπαν να γράψω, αυτό έγραψα. Δεν έχω έρθει εδώ πέρα να εκθέσω κανέναν άνθρωπο, ήρθα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου σε αυτό το κομμάτι. Ο Ηλίας δεν έφυγε για το χαρτάκι μόνο, ήταν μια αφρομή. Υπήρχαν πράγματα που είχαν γίνει πίσω από τις κάμερες, που μία παραγωγή δεν είναι χθεσινή», εξήγησε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Τη στιγμή του συμβουλίου με τον Ατζούν, δεν μίλησε κανείς. Εγώ την επόμενη μέρα έπιασα την παραγωγή. Ο Ηλίας δεν ήταν ξανά κοντά μας. Μέχρι εκείνη την ημέρα προσπάθησα πολλές φορές να βάλω πλάτη», τόνισε.

«Στη συγκεκριμένη αποβολή του Γκότση, μπλέκεται μόνο εκείνος. Τι να βγω να πω, ότι έκανε αυτό κι αυτό. Είχα δει σκηνικά από πολλούς παίκτες και δεν περίμενα ότι θα αποβληθεί κάποιος», ξεκαθάρισε.