Survivor spoiler: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι
Πρωινές εκπομπές

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι

Πασίγνωστος στο Tik Tok ο νέος παίκτης που αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο

Μια νέα προσθήκη αναμένεται να δούμε στον φετινό Survivor.

Πρόκειται για έναν παίκτη, που όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σουσού, θα μπει στην ομάδα τον Μαχητών, αν και είναι γνωστός τόσο από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, όσο και από τον λογαριασμό του στο Tik Tok.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο Τik Tok και αναχώρησε σήμερα 16/1 το πρωί για τον Άγιο Δομίνικο, ώστε να ενσωματωθεί για την ομάδα των Μπλε.

Ο Σωτήρης Λαμάι προσπαθεί να μπει στο Survivor από την πρώτη χρονιά, έχει δηλώσει πολλές φορές συμμετοχή και όπως μετέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Πρωινό Σουσού: «Μπορεί να σας είναι οικία η φυσιογνωμία του, γιατί είχε βγει πολύ στα κανάλι, ως κολλητός του Σάκη Κατσούλη. Είναι φίλοι από το Περιστέρι και ξέρει κι άλλους που έχουν πάει στο Survivor».

«Επίσης, είναι μετρ στο ίδιο κλαμπ που ήταν και ο Παύλος Παπαδόπουλος, άρα γνωρίζονται προσωπικά. Είναι πολύ δημοφιλής στο Tik Tok και βγάζει αρκετά χρήματα από εκεί, είναι πρώην ποδοσφαιριστής και είναι και μπαμπάς ενός παιδιού», πρόσθεσε.

«Εμείς είχαμε μια πληροφορία που δεν ήταν αβάσιμη, ότι θα ταξίδευε κι ένας celebrity, αλλά μάλλον θα φύγει τις επόμενες ημέρες», τόνισε ο Νίκος Γεωργιάδης.