Συγκλονίζει 22χρονη που τη χτύπαγε ο πρώην σύντροφός της: «Με κρατούσε από τον λαιμό και μου έριχνε γροθιές»
Πρωινές εκπομπές

Συγκλονίζει 22χρονη που τη χτύπαγε ο πρώην σύντροφός της: «Με κρατούσε από τον λαιμό και μου έριχνε γροθιές»

Συγκλονίζει 22χρονη που τη χτύπαγε ο πρώην σύντροφός της: «Με κρατούσε από τον λαιμό και μου έριχνε γροθιές»

Τι αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού;

Συγκλονίζει η μαρτυρία 22χρονης στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού για τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της επί τρεις ώρες.

«Υπήρχαν πολλές άσχημες κακοποιητικές συμπεριφορές απέναντί μου. Θα μιλήσω για την πιο βαριά κακοποιητική συμπεριφορά που έχω υποστεί, η οποία ήταν τα Χριστούγεννα του 2021. Είχε εισέλθει στο σπίτι μου με πολλά νεύρα. Με κρατούσε από το λαιμό ήδη από την είσοδο του σπιτιού μου και μου έριχνε γροθιές στο πρόσωπο, έπειτα με δάγκωσε στο πρόσωπο και με τράβηξε έως την κρεβατοκάμαρα μου. Συνέχισε να με χτυπάει με μανία και τράβηξε μια φωτογραφία απειλώντας με ότι θα μου χαλάσει τη σχέση.

Ζητούσα βοήθεια και όταν κατάφερα να ξεφύγω με τράβηξε από τα μαλλιά και με έριξε κάτω. Με έσυρε στο σπίτι και μου έβαλε το χέρι του στο λαιμό μου και μου τραβούσε τη γνάθο με αποτέλεσμα να σταματήσω να αναπνέω καλά. Έτσι έχασα τις φωνητικές μου χορδές από την αριστερή πλευρά και λιποθύμησα. Εκείνος δεν σταμάτησε και συνέχισε να μου βαράει το κεφάλι στο πάτωμα».

«Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος χωρίς περιορισμό»

«Καταδικάστηκε σε τρία χρόνια με αναστολή και έξι μήνες φυλάκισης. Έκανε έφεση γιατί έλεγε ότι είχε στοιχεία που τον αθωώνουν. Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος χωρίς κανένα περιορισμό από ό,τι έχω καταλάβει.

Με ξαναβρήκε πριν δύο μήνες, στις 27 Νοεμβρίου ενώ γυρνούσα στον σπίτι μου στις 10 το βράδυ. Όταν με βρήκε με έπιασε από το σβέρκο και μου κόλλησε το κεφάλι στην πόρτα.  Άρχισε να μου λέει ότι, ”εγώ δεν είμαι για δικαστήρια, δεν ξέρω τι θα κάνεις για να τα πάρεις πίσω, όσο θα κυκλοφορείς με τον γκόμενο σου θα με βρίσκεις μπροστά σου”.

Τότε τοποθέτησε ένα κλειδί ανάμεσα στα δάχτυλα του και μου έριξε με πολύ δύναμη μια μπουνιά στην αριστερή πλευρά μου. Με αποτέλεσμα να μου σκίσει την πλευρά από το πρόσωπο έως το αυτί. Θεωρώ άδικο να ζω με το φόβο ότι θα με σκοτώσει. Δεν υπάρχει μια μέρα που να μην περάσει το γεγονός από το μυαλό μου…».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: