Σύλβια Δεληκούρα: Το αμήχανο συμβάν στα πρώτα ραντεβού με τον σύντροφό της
Πρωινές εκπομπές

Σύλβια Δεληκούρα: Το αμήχανο συμβάν στα πρώτα ραντεβού με τον σύντροφό της

Σύλβια Δεληκούρα: Το αμήχανο συμβάν στα πρώτα ραντεβού με τον σύντροφό της

Τι έκανε και ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί;

Για την επιτυχία της στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», τον stalker θαυμαστής της αλλά και τις αμήχανες στιγμές που έζησε στα πρώτα ραντεβού με τον μετέπειτα σύζυγό της μίλησε η  Σύλβια Δεληκούρα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Με το “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” έγινα γνωστή και με αγάπησαν πολύ τα κορίτσια. Είχα πάει στο σούπερ μάρκετ και ζήτησα από την κυρία, ένα τέταρτο μπέικον και με κοιτούσε σαν να είμαι η Άσπα του ρόλου. Στα γυρίσματα, οι κάμεραμαν έκοβαν το γύρισμα, γιατί κουνιόντουσαν από τα γέλια.

«Κάτι που με είχε φοβίσει ήταν όταν ήμουν στο “Σεσουάρ για δολοφόνους” και υπήρχε ένας θαυμαστής που μου έστελνε λουλούδια, ραβασάκια και ακολουθούσε το αυτοκίνητό μου», αποκάλυψε για την σειρά που την ανέδειξε ως ηθοποιό, και για τις αντιδράσεις του κόσμου».

Σύλβια Δεληκούρα: «Ήρθε πολύ νωρίς το παιδί, σαν να ήρθε να καταστρέψει τη σχέση. Με το που γεννήθηκε εκεί υπήρξαν θέματα»

Φέρνοντας στη μνήμη της τη γνωριμία της με τον άνδρα της ζωής της δεν παρέλειψε να διηγηθεί και τα ευτράπελα που της έτυχαν όταν είχαν πρωτοξεκινήσει να βγαίνουν ραντεβού.

«Με τον σύντροφό μου συναντηθήκαμε σε ένα μαγαζί. Εγώ έκανα τη μοιραία, τον ρώτησα τι ζώδιο είναι, και έφυγε. Σ’ ένα από τα πρώτα μας ραντεβού, είχα πέσει από τη μηχανή και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί».

Τον ζηλεύει;

«Υπάρχει ζήλια στην σχέση μας. Πιο πολύ από εμένα. Το “δεν έχω ψάξει κινητό” θεωρώ ότι είναι ψέμα. Εγώ έχω ψάξει κινητό» ομολόγησε με ειλικρίνεια.