«Συναντήθηκα με τον Αλέξη Γεωργούλη και ήταν ακμαίος, δημιουργικός»
Πρωινές εκπομπές

«Συναντήθηκα με τον Αλέξη Γεωργούλη και ήταν ακμαίος, δημιουργικός»

«Συναντήθηκα με τον Αλέξη Γεωργούλη και ήταν ακμαίος, δημιουργικός»

Θα συμμετάσχει σε ξένη ταινία;

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ακόμη ο Αλέξης Γεωργούλης έως ότου ολοκληρώσει τη θητεία του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο Ευρωβουλευτής και ηθοποιός κρατά χαμηλό προφίλ παρότι ήταν ένα πρόσωπο που συζητήθηκε αρκετά την προηγούμενη σεζόν.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στη Super Κατερίνα μιλά για τη συνάντηση που είχαν και αποκάλυψε μεταξύ άλλων εάν τον ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

«Μέσα στο πλαίσιο των υπόλοιπων συναντήσεων έγινε και η συνάντησή μου με τον Αλέξη Γεωργούλη, όχι για θέματα του Ευρωκοινοβουλίου. Επειδή είμαστε συνάδελφοι και φίλοι χρόνια, ήθελα να τον συναντήσω. Μάλιστα με ξενάγησε και σε κάποιους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Δεν είναι κάτι ξένο, γιατί παραξενεύει κάποιους;

Εγώ τον είδα μια χαρά. Ήταν ακμαίος, δημιουργικός, είχε συνάντηση με φορείς που ήρθαν από την Ελλάδα και περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεσή του, η οποία έχει κολλήσει. Έχει ζητήσει να επισπευσθεί, ο ίδιος έχει κάνει όλες τις ενέργειες για να τελειώνει το θέμα.

Θα έρθει στις γιορτές στην Ελλάδα, όπως μου είπε. Ξέρω ότι έχει κάνει γυρίσματα στο εξωτερικό για κάποια ταινία, ρωτήστε περισσότερα εκείνον. Φαντάζομαι ότι όταν τελειώσει η θητεία του, θα επιστρέψει και στο θέατρο.

Τα τοξικά σχόλια δεν με αφορούν. Κάποιοι άνθρωποι παραβλέπουν τα πάντα, ότι οι βουλευτές είναι άνθρωποι που τα ταξίδια τους πληρώνονται από την Ευρώπη για να ενημερώνονται για τα προβλήματα της χώρας και να προτείνουν λύσεις. Δικαιούνται οι όποιοι βουλευτές να έχουν κάποιες ώρες ελεύθερες».

Διαβάστε επίσης

Αλέξης Γεωργούλης: Ετοιμάζει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη;