Συνήγορος Μάνου Δασκαλάκη: «Η κατηγορούμενη προσπάθησε να του χυμήξει»
Πρωινές εκπομπές

Συνήγορος Μάνου Δασκαλάκη: «Η κατηγορούμενη προσπάθησε να του χυμήξει»

Συνήγορος Μάνου Δασκαλάκη: «Η κατηγορούμενη προσπάθησε να του χυμήξει»

Η συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη, Ευαγγελία Αμπάζη, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού

Η συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη, Ευαγγελία Αμπάζη, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για το περιστατικό που συνέβη την πρώτη ημέρα κατάθεσης του με την μητέρα από την Πάτρα εκτός της δικαστικής αίθουσας.

«Όντως υπήρξε μια μήνυση από την πλευρά της κυρίας Πισπιρίγκου, η οποία θεώρησε ότι έχει υποστεί συκοφαντική δυσφήμηση από εμένα. Καθώς ζήτησα από το δικαστήριο να προστατεύσει τη διαδικασία έτσι ώστε να μην έχουμε σκηνικά εντάσεων μέσα στην αίθουσα. Εμείς από τη δική μας πλευρά οποίο πρόβλημα δημιουργείται εν μέσω της διαδικασίας απευθυνόμαστε στο αρμόδιο δικαστήριο», ανέφερε αρχικά.

«Όσοι ήταν μπροστά στη διαδικασία άκουσαν τι πραγματικά ειπώθηκε ή το τι πραγματικά συνέβη κατά την πρώτη ημέρα της κατάθεσης του κυρίου Δασκαλάκη. Δεν ζητήθηκε προστασία για τον ίδιο. Μια κατάσταση που δημιούργησε ένταση ήταν όταν κατά τη διακοπή του δικαστηρίου προκειμένου να οριστούν οι επόμενες ημερομηνίες εξαγωγής της διαδικασίας.

Η κατηγορούμενη εξήλθε από την αίθουσα με την συνοδεία αστυνομικών, ο κύριος Δασκαλάκης ήταν σε αρκετά μεγάλη απόσταση μαζί με κάποιον συνάδελφο δικηγόρο. Βρίσκονταν αρκετά μακριά και δημιουργήθηκε ένα σκηνικό έντασης, μια λογομαχία την οποία δεν ξεκίνησε ο κύριος Δασκαλάκης. Μετά τη λογομαχία η κατηγορούμενη προσπάθησε να του χυμήξει και κρατήθηκε από τους άνδρες που την συνόδευαν. Σε αυτό υπήρξαν αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες».

«Για την υπόθεση Μαλένας-Ίριδας δεν μπορώ να απαντήσω αν θα συσχετιστεί από το δικαστήριο με την υπόθεση της Τζωρτζίνας. Είναι δυο ξεχωριστές διαδικασίες και δυο διαφορετικές υπόθεσης θα ήταν άδικο για το τεκμήριο της αθωότητας» συμπλήρωσε

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

«Σφάχτηκαν» Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης στη δίκη: «Θα σου γ@μ@σ@ ό,τι έχεις και δεν έχεις!»