Σύζυγος Γιοκαρίνη: «Έχει υπάρξει στιγμή στο παρελθόν που ήταν βίαιος μαζί μου»
Πρωινές εκπομπές

Σύζυγος Γιοκαρίνη: «Έχει υπάρξει στιγμή στο παρελθόν που ήταν βίαιος μαζί μου»

Σύζυγος Γιοκαρίνη: «Έχει υπάρξει στιγμή στο παρελθόν που ήταν βίαιος μαζί μου»

Όσα αποκάλυψε η Σοφία Μιχαλοπούλου στη Super Κατερίνα

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιάννη Γιοκαρίνη, μίλησε η Σοφία Μιχαλοπούλου, ύστερα από την περιπέτεια στην οποία μπλέχτηκαν,. όταν εκείνη τον κατήγγειλε τηλεφωνικά για ενδοοικογενειακή βία.

Η ίδια δήλωσε ότι υπήρξε ένα τσακωμός που ξέφυγε από τα όρια, χωρίς ωστόσο να υπάρξει βία. Όμως όπως είπε, παλαιότερα, ο τραγουδιστής υπήρξε βίαιος απέναντί της.

Υπήρξε ένας τσακωμός που ξέφυγε από τα όρια. Έχω περάσει πολλούς τσακωμούς με τον Γιάννη πιωμένο, οπότε γι’ αυτό φοβήθηκα και πήρα το 100 για να έρθουν να τον ηρεμήσουν και να μη γίνει κάτι χειρότερο», δήλωσε αρχικά η κυρία Μιχαλοπούλου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Κάθε εξάρτηση δημιουργεί έναν λαβύρινθο και μπορεί να φέρεται ως μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Αυτό συνέβη και χθες. Τρόμαξα, γιατί έχω δει το «τέρας» του αλκοολισμού. Δεν με άρπαξε από τον λαιμό. Υπήρξε λεκτική βία, του απαντούσα κι εγώ καταλλήλως και ανάψανε τα πνεύματα», τόνισε στη συνέχεια.

«Ο Γιάννης Γιοκαρίνης έχει υπάρξει βίαιος απέναντί μου παλαιότερα, όταν ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Φοβήθηκα αλλά επειδή ήξερα ότι δεν ήταν αυτός ο πραγματικός του εαυτός, απευθύνθηκα σε ειδικούς. Μόνη μου δεν μπορούσα να το καταφέρω», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μιχαλοπούλου.

«Ο αλκοολισμός βγάζει βία και επιθετικότητα. Δεν μπορώ να σας εκθέσω τώρα την προσωπική μας ζωή», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Δικηγόρος Γιάννη Γιοκαρίνης «Υπήρξε έντονη φραστική αντιπαράθεση, δεν υπήρξε καμία προσπάθεια να τη χτυπήσει»