Τα «μαζεύει» η Εύη Δρούτσα: «Είχα “φορτώσει”, μπορεί να είπα κάποια πράγματα που τα πήρατε αλλιώς. Πετάω βλακείες»
Πρωινές εκπομπές

Τα «μαζεύει» η Εύη Δρούτσα: «Είχα “φορτώσει”, μπορεί να είπα κάποια πράγματα που τα πήρατε αλλιώς. Πετάω βλακείες»

Τα «μαζεύει» η Εύη Δρούτσα: «Είχα “φορτώσει”, μπορεί να είπα κάποια πράγματα που τα πήρατε αλλιώς. Πετάω βλακείες»

Η στιχουργός βρέθηκε στη Super Κατερίνα για να απαντήσει στον ορυμαγδό σχολίων που προκάλεσαν οι δηλώσεις της την περασμένη εβδομάδα

Η Εύη Δρούτσα, η γνωστή στιχουργός, ήταν καλεσμένη στη Super Κατερίνα για τη συνέχεια των σχολίων που δημιούργησαν τα όσα είπε στην ίδια εκπομπή πριν από λίγες μέρες εναντίον του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι.

«Ήρθα γιατί θέλω να μιλήσω με τον Αντρέα» είπε η στιχουργός μόλις κάθισε. «Δεν έχει καταλάβει κανένας τι του γίνεται» είπε.

Η στιχουργός τοποθετήθηκε αφού είδε ένα συγκεντρωτικό βίντεο όπου μεταξύ άλλων προβλήθηκαν και όσα είπε ο Γιάννης Κότσιρας για εκείνη.

Αυτό το τραγούδι δεν είναι στίχος μου, όταν έγραφε μουσική ο Μάριος έβαλε το τα τα τα. Λέει ο Κότσιρας για κουλτούρα, δεν βλέπω να τραγουδάει καμιά κουλτούρα τώρα. Ήταν τελείως λάθος αυτό που είπε.

Αυτό που είπα είναι ότι η ΕΡΤ έπρεπε να ζητήσει μια άδεια από την εταιρεία.

Στην υπερβολή ήρθες με ένα κατηγορητήριο πολύ σκληρό και στον διάλογο συμφώνησες με όσα είπα. Έφυγες από εδώ με τη λέξη “μήνυση”.

«Σε όλον τον δρόμο που ερχόμουνα (σ.σ. την Παρασκευή) έπαιρνα μηνύματα να πω το ένα και το άλλο.

Ποτέ στη ζωή μου δεν είπα “αυτό είναι τραγουδάρα” για δικό μου τραγούδι. Μέχρι αηδίας δεν ξέρω ποια είμαι και τι κάνω. Δεν με νοιάζει αν έχω γράψει κάτι.

Εγώ ξεκίνησαν από μια οικογένεια με μέντορα τον Μανόλη Αναγνωστάκη, τον αδελφό της μητέρας μου – σε ένα σπίτι ζούσαμε- καθόμουν στα πόδια του και μου ζητούσε να απαγγείλλω και μου έλεγε “γράφεις στίχο, δεν είναι και τίποτα”. Γι’ αυτό ποτέ δεν είπα για μένα τίποτα. Ούτε για τον Αναγνωστάκη είπα τίποτα. Υπάρχει και κάτι ακόμα που δεν ξέρει κανείς. Όταν ήμουν στις αρχές, πήγα στη Βίκυ Λέανδρος και της έγραψε έναν ολόκληρο δίσκο και δεν το ξέρει κανένας» είπε.

Είχα “φορτώσει” πάρα πολύ και μπορεί να είπα κάποια πράγματα που τα πήρατε αλλιώς» παραδέχτηκε η στιχουργός, κάνοντας πίσω από τα όσα είπε την Παρασκευή στη Super Κατερίνα.

Όσο για τη Μαρίνα Σάττι, απάντησε στο θέμα με ένα story της:

«Θα σου πω ποιος φταίει. Εγώ πετάω του κόσμου τις βλακείες. Λέω βλακείες, πάμε παρακάτω.

Ποιος μωρέ είπε ότι θα κινηθεί νομικά;

Εγώ πήρα τον Φωκά (Ευαγγελινό) και του είπα “είναι πολύ καλό τραγούδι, δωσ’του” για το τραγούδι» είπε η στιχουργός με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να την υπερασπίζεται αφού έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Δείτε τις δηλώσεις Δρούτσα που έφεραν σχόλια:

Εύη Δρούτσα: Έξαλλη με το Ζάρι – «Το “Τα τα τα” δεν τους ανήκει!» – Είναι ντροπή για την ΕΡΤ να το κάνει αυτό»